Dobrý,
Logitech G105 nebo Microsoft Side Winder X4? Kterou z těchto klávesnic by ste vzali radši?? Na Microsoftu bych ušetřil asi 400, ale nelíbí se mě na něm ta lesklá. Ten Logitech se mě zdá víc takový matný, ale nevím no.
Klávesnice by měla sloužit hlavně na hraní her a brouzdání po netu. Sem tam nějaké to psaní...
Klávesnice Logitech nebo Microsoft?
- davidma
- Nováček

-
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Klávesnice Logitech nebo Microsoft?
Ber logitecch, sám jednu podobnou mám a je skvělá. 
- mao7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj tiež uvažujem nad novou podsvietenou klavesnicou a vo výbere mám tieto dve, tiež sa neviem rozhodnúť či logitech G105 alebo Side Winder X4 nemáte s nimi niekto viac skúseností, alebo vedeli by ste ich porovnať?
- mixmix
- Začátečník

-
Kdybys chtel, da se na netu sehnat i G11 za celkem priznivou cenu (600Kc) jen to neni CZ verze ale cena to vyvazi
S microsoftem nemam zadne zkusenosti, ale s logitech jen ty nejlepsi, jen mi nefunguji makra jak zamyslim ja ale to je spatne nastavene a spatne prodlevy tudiz chyba mezi klavesnici a zidli 
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam teda starou G15 uz 5 let a musim rict, ze nebyl jediny problem za celou dobu
A to se k ni nechovam zrovna nejlepe 
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!