Sleeping Dogs

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
marcelus
Začátečník
Začátečník

Re: Sleeping Dogs

Příspěvek od marcelus »

takze staci rozbalit a z adresara Sleeping_Dogs_FXAA len hod/te vsetky subory do hlavneho adresara hry SleepingDogs. Po spusteni je to uz aktivne. Vypnut sa to da stlacenim "pause" na klavesnici. Netreba nic instalovat ani uz nic nastavovat. Ak by bol problem tak len staci zmazat vsetky subory

injFX_Shaders
dxgi
injFX_Settings
shader

na porovnanie s normal AA v hre a normal AA+FXAA. High a very high ide tiez ale uz to zerie dost vykon.Idealne to je pouzit s downsamplingom , ale bez problemov to fubguje aj bez neho.
ingame Normal
Obrázek
normal+Injector
Obrázek

link na stiahnutie

http://www.mediafire.com/?ppr0g1ye9pnvv6m
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Díky, na screenu je zlepšení vidět, ale v samotný hře při hraní mi to přijde skoro neznatelný..musím stát na místě a koukat detailně na objekty abych viděl změnu. Ale lepší než nic I guess.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já raději teda používám SMAA než FXAA, vypadá to líp a je to ostřejší. Navíc rozdíl ve výkonu je skoro nulovej.
PS5 Pro | LG OLED CX55
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Paul_celkovo to velky rozdiel nie je ale miesta kde su svetle okraje alebo vela roznych kablov, plotov atd tak to dost pomaha. A pekne screenshoty sa s tym daju porobit.

Riku_SMAA je fajn len to nevyhladzuje vsetko ako FXAA. Hlavne hry kde je vela vegetacie to nevyhladzuje takmer vobec.ale na taketo mestske hry a interiery je fajn aj to.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Dohráno, steam ukazuje 32 hodin, dělal jsem všechny vedlejší mise (ale neposbíral jsem všechny lockboxy).
Zatím hra roku. Příběh opravdu skvělej, dobře napsanej. Jeden z mála co se vyrovná mafiím. I dobře udělanej závěr. Fakt brutálně.
A sakra štve mě že je konec. Chci víc. Známka skvělý hry. Dal bych 9/10.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

No nevim. Zkusil jsem demo na Steamu a velkej dojem to na me neudelalo. Grafika paradni, intra taky pekne zpracovany, ale to ovladani. Nejsem to schopnej bezet abych neboural do lidi, do zdi a ja nevim do ceho, je to hrozne nepresny a na klavesnici a mysi se to ovlada fakt neprijemne a neintuitivne. Kamera porad lita nekam do pr*** a neda se poradne srovnat, pripadam si porad jak ozralej. V misich musim neustale mlatit hromady lidi coz je teda silene repetitivni a vubec me to nebavi - porad dokola se jen mackaj 3 tlacitka a doufam ze nechcipnu. Jestli se i v plne hre musi porad mlatit a nemuzu to vystrilet, tak je to hlavni vec co me odrazuje. Vozidla se v tom demu ani ridit nedaly, ale co jsem koukal na Paulovy videa, tak na me rizeni pusobilo extremne arkadove (vozidla nemaji zadnou setrvacnost) a to nesnasim. GTA4 to teda nesaha ani po kotniky, to je pro me radost hrat - jak ovladani postavy a strelba, tak rizeni.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Líp bych to nenapsal, se vším souhlasím..
jinak grafika vypadá moc pěkně, ale některý místa jsou dost slabý, hlavně výbuchy, některý textury a celkem takový slabý efekty.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Baneshee píše:Jestli se i v plne hre musi porad mlatit a nemuzu to vystrilet, tak je to hlavni vec co me odrazuje.
Bohužel je to tak, zbraně nehrají prim. Hold je to primárně na konzole, kde máš gamepad....

Zase sem se pěkně zasekl na lockpicku, kterej 3,14čus tohle vymýšlel by potřeboval pověsit za koule do průvanu. Mačkat šipku nahoru pak zarověň levé myšítko a šipku vlevo... Teď su v misi kde je těch drážek pět a to se nedá. :x
Vždy prodávám i jinde.
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

Baneshee píše:No nevim. Zkusil jsem demo na Steamu a velkej dojem to na me neudelalo. Grafika paradni, intra taky pekne zpracovany, ale to ovladani. Nejsem to schopnej bezet abych neboural do lidi, do zdi a ja nevim do ceho, je to hrozne nepresny a na klavesnici a mysi se to ovlada fakt neprijemne a neintuitivne. Kamera porad lita nekam do pr*** a neda se poradne srovnat, pripadam si porad jak ozralej. V misich musim neustale mlatit hromady lidi coz je teda silene repetitivni a vubec me to nebavi - porad dokola se jen mackaj 3 tlacitka a doufam ze nechcipnu. Jestli se i v plne hre musi porad mlatit a nemuzu to vystrilet, tak je to hlavni vec co me odrazuje. Vozidla se v tom demu ani ridit nedaly, ale co jsem koukal na Paulovy videa, tak na me rizeni pusobilo extremne arkadove (vozidla nemaji zadnou setrvacnost) a to nesnasim. GTA4 to teda nesaha ani po kotniky, to je pro me radost hrat - jak ovladani postavy a strelba, tak rizeni.
tak jazdenie hlavne s motorkami je otrava, kedze ich ovladanie je dost citlive
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

hm.. ty auta jsou fakt děsný dle videí, takovou arkádovou jízdu jsem viděl naposled na PS1, škoda.. vypadá to dost zajímavě, grafiky se mi to moc líbí, ale to mlácení pořád dokola by mě nebavilo
PS5 Pro | LG OLED CX55
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ovladani a chovani motorek i aut je sice arkadove-snadne, ale na gamepadu se mi to ovlada mnohem lepe nez GTA 4.
Na analog packach fakt uplne bez problemu. Konecne jsem zase po roce nasel pro Logitech F710 u PC vyuziti :-)

V GTA 4 jsou i v pomale rychlosti smyky jsou dost otravne, jako kdyby silnice byla z ledu....zlate chovani aut ve starsich Gtackach....
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Přesně jak píše Butch - ovládání aut na gamepadu je arkádové, ale skvělé, auta reagujou rychle a řídí se to jedna radost, hodně podobné Burnout Paradise. Ta šílená klouzavost mě v GTA4 srala. Tam jet s Banshee rychle tak člověk prakticky pokaždé nabourá, protože auto prostě nebrzdí. Ve Sleeping Dogs přitom není problém jet rychle pořád a kličkovat v provozu. A ručka tomu dodává příjemnou šťávu.

Hrát to ale na klávesnici....urgh, humus. Auta jsou prostě dělaný na analog gamepad.
Riku píše:hm.. ty auta jsou fakt děsný dle videí, takovou arkádovou jízdu jsem viděl naposled na PS1, škoda.. vypadá to dost zajímavě, grafiky se mi to moc líbí, ale to mlácení pořád dokola by mě nebavilo
Mlácení dokola je pěkně propracovaný, odemykáš si pohyby, a kromě mlácení tam je ještě střílení, ježdění, skvěle napsanej příběh, atmosféra, spousta miniher...

Takhle to pomlouvat..si hra nezaslouží.

Obecně mi přijde zajímavé, když si vlezu třeba na Neogaf, tam je o Sleeping Dogs 107 stránkový thread, hrajou to tam stovky hráčů, a 99% příspěvků je pozitivních, všichni jsou ze hry nadšení...
A pak vlezu na český fóra, a vidím samej vitriol :-D

_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

len z tej hry ide taky pocit, ze dost veci sa vystrihlo, aby mohli predavat nasledujuce mesiace dlccka
mesto je celkom puste
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tipnu si že většina lidí na neogaf jsou amíci takže.... Jediný čím mě ta hra zaujala je grafika, jinak demo mě vůbec nebavilo.. ať jsem střílel nebo se mlátil. Ježdění dle videí mi připadá taky hrozně divný. Takže podle toho bych si tu hru fakt nekoupil :)

To samý mě nebaví na Batmanovi.. pořád jen mačkat a mlátit se dokola a nepřemýšlet u toho :?
Když to přeženu tak to jsou prostě hry pro amíky nebo pro děti u konzolí.

Třeba je to dobrý, ale demo mi uplně zkazilo pohled na tu hru.

S GTA bych to vůbec nesrovnával, společný to má akorát otevřenej svět a auta.
PS5 Pro | LG OLED CX55
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

co sa hadate? sak nemusi sa to pacit kazdemu ? ale ani to opakovat zas nemusis :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Se nehádáme :lol: jen píšu svůj názor a nikomu neberu že ho to baví.

asi zkusím jinou verzi "dema" a uvidím zda to pro mně stojí za koupi nebo smazání :roll:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Riku píše:Tipnu si že většina lidí na neogaf jsou amíci takže....
Ah ano, good old hloupé generalizace...no tak si hru nech ujít, však je to tvoje věc, your loss

Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Nechápu jak jsem na tu hru mohl nadávat, chytlo mě to, takže kupuju :oops:
akorát ta jízda autama by mohla bejt lepší no :huh:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Riku píše:Nechápu jak jsem na tu hru mohl nadávat, chytlo mě to, takže kupuju :oops:
akorát ta jízda autama by mohla bejt lepší no :huh:
Pokud nemáš gamepad, pořiď. Nebudeš litovat. Jinak na ty auta si zvykneš, pak ti naopak přijde supr že se to ovládá jak Burnout.

Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No právě ani burnout mě nikdy moc nebral.. ale nevadí. To město je nádherně propracovaný
PS5 Pro | LG OLED CX55
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“