faktem je to, že ten střed je skutečně dost daleko od sebe... takže zůstává varianta gamesa na jednom monitoru...
nemůžu najít to zachování stran.. catalysty jsem tam už narval.. jdu to projít ještě jednou... mno a na video nevim jak to udělám.. to to asi spojím do jednoho obrazu a uvidím, kdy mne to začně štvát.. každopádně ale plocha 2048x1280 je lákavá...
EDIT: tak jsem to zkusil, ale třeba helga se poněkud až moc přizpůsobila a jede mi opačnejch rozlišeních, takže ne 1280x1024 ale 1024x1280 a jednotlivý prvky jsou sice graficky "hezký" ale textury jdou do čtverečků a kolečka nejsou kolečka, ale elipsy

EDIT2: navíc mám pocit, že mi catalysty rozje*ali nastavení zobrazení... předtím než jsem nainstalovat CCC jsem měl mnohem lepší obraz.. zkusím si s tím pohrát, ale každopádně i když jsem protáhl plochu na oba monitory, tak hra tak nejela, ale jela na obou monitorech...
Ještě UPuju videjko (silně amatérský

) a dám ho sem pak jako další příspěvek, aby i vy co jste četli tenhle můj příspěvek bez EDITů jste věděli o tom, že jsem sem psal nový věci...