SoundBlaster Tactikal ext. zvuk. praská

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Radek0708
Nováček
Nováček

SoundBlaster Tactikal ext. zvuk. praská

Příspěvek od Radek0708 »

Ahoj
Mám soundblaster tactic alpha a při užíváni ext. zvukovky s thx zvukem mi praská tak, že to není slyšitelný. Používám to u notebooka, kde mám Win 7 64 bit. Jinak jsem to zkoušel u stol. PC, kde mám XPéčka a vše ok. Mám stažený nejnovější soft. a drivery i novy firmwire, ale stejne praska . zkoušel jsem ruzně zakazovat int. zvukovku atd a nic. Jenom jsem zjistil, že to funguje pouze v jednom případě a to je když otevřu nastavení zvuku, založku záznam a zakážu int. mikrofon tak praskání přestane, ale jakmile kliknu na OK tak se praskání vrátí. Takže to teď používám tak, že mám stale otevřené okno s nastavením zvuku, ale to není úplně to nejlepší řešení :sad:
Prosim o pomoc Díky
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: SoundBlaster Tactikal ext. zvuk. praská

Příspěvek od Alfajk »

problem bude spis v shit usb u notebooku,s tim nic neudelas...a pokud to tim neni,zkus reinstal systemu a nebo jeste vic polaborovat s nastavenim,me to delalo uplne to samy s tou zvukovkou a pomohlo az uplna zakazani integrovany + jejich vystupu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“