RaiderZ

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Atapi
Začátečník
Začátečník

RaiderZ

Příspěvek od Atapi »

Obrázek
Nedávno mi přišel beta key, původně zavrhnuto, jako další F2P kravina, ale na druhej pohled je to hodně zábavný a pro mě mnohem lepší než slavná TERA... Hlavně combat systém je celkem sranda.

http://www.raiderz-europe.com/en/home.html

Gameplay z prvních lokací.
Nějakej boss. :roll:
A ještě jinej class, questovej boss.
Obrázek
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: RaiderZ

Příspěvek od Atapi »

Sharpen your swords, undust your staffs and get ready for the Hunt of your life!
HunterZ, you won't have to wait much longer. RaiderZ-Europe will start the Open Beta on the 24th of October!
After three weeks of Closed Beta where we collected many feedbacks and bug reports thanks to our excellent Beta testers, we are finally able to open the gates to the realm of Rendel once more.

Tak, přes absolutní nezájem dávám na vědomí, že dneska se spouští open beta. :lol:
Obrázek
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

sem myslel že je to open beta, ne že mě se štěstím vyberou za pár týdnů
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

vznika otazka,proc hrat tohle,kdyz tu jsou ruzny jiny a lepsi mmo,kde se mesicne neplati nic :idea:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

icebosss píše:sem myslel že je to open beta, ne že mě se štěstím vyberou za pár týdnů
Stačí se registrovat, stahnout hru a můžeš se hned lognout...
Alfajk píše:vznika otazka,proc hrat tohle,kdyz tu jsou ruzny jiny a lepsi mmo,kde se mesicne neplati nic :idea:
Ehm, co? :lol: Je to f2p, samozřejmě s shopem, kde jsou ihned po spuštění maximálně nějaký hovadiny jako oblečení, nějaký ress scrolly, nebo co to bylo, jsem tam viděl (15 min. cooldown) a tak... Pak toho bude nejspíš víc (mounti, šance na enchanty,...), ale zatím tam jsou jen tyhle blbosti.

Jestli je to lepší nebo ne, to je asi u každýho jiný, pro mě je to jediný mmorpg co jsem zkusil a bavilo mě to už od prvního lvlu... Jak je na tom endgame nemůžu teda ještě soudit, dostal jsem se někam k 17 lvlu zhruba a stejně byl limit na max lvl hodně nízko, takže se tam nedostal nikdo.
Naposledy upravil(a) Atapi dne stř 24. říj 2012, 14:45, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nezkouaml jsem to do detailu,ale kdykoliv jsem videl f2p tak byly v tom shopu za real cash itemy,ktery hodne zvyhodnovali platici lidi,nerikam ze to tak musi bejt i tady,ale je to pravdepodobny
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

To se uvidí časem, zatím to tak není. 8) A jestli se aspoň trochu potvrdí to o čem se spekulovalo, tak by to tak ani bejt nemělo.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“