nenačte monitor

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
satec
Nováček
Nováček

nenačte monitor

Příspěvek od satec »

nejde připojit druhý monitor mam win 7 64bit ult. a grafiku AMD Radeon HD 6870 oc 1GB /// zde pohled na konektory http://i1-news.softpedia-static.com/ima ... iew-13.jpg oba monitory mají konektory VGA a tak jsou zapojeny přes redukci na DVI , když připojím druhý monitor podle obrázku na vrchní zástrčku tak se nic nenačte , nezareaguje win na ten monitor nebo opačně :-D , a i ve WIN nemam nastavení na druhý monitor , jak ten druhý monitor rozchodím ?

jo a ovladače jsem zkoušel přeinstalovávat na grafice a nic se nezměnilo
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: nenačte monitor

Příspěvek od michal.kolesa »

Je potřeba v ovládači grafické karty druhý monitor jakoby "zapnout" a zvolit režiml zda bude režim "klonování" tedy na druhém monitoru bude to samé jako na prvním nebo druhý monitor bude sloužit jako 2. plocha.
satec
Nováček
Nováček

Příspěvek od satec »

na tom obrázku to mam napravo a to nalevo by to mělo být ale není Obrázek
satec
Nováček
Nováček

Příspěvek od satec »

neni to kde nastavit , nebo nvm kde :D
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

Jo tento dialog je ono, je nutno si s tím pohrát.

Já mám pouze 1 monitor tak si to nemůžu u sebe nasimulovat :oops:

Zkuste kliknout na tlačítka Rozpoznat, Identifikovat. či nalézt nový hardware ve správci zařízení (taky to je v ovládacích panelech)
satec
Nováček
Nováček

Příspěvek od satec »

i to jsem zkoušel a nic to nenajde , jako když to tam neni zapojený , ale to je :-D a funguje
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Nesdilej ty porty mezi ssebou nejaky generator taktu a tudiz se nemuzou pouzivat oba dva porty zaroven, pokud je to zredukovany na VGA?
Pripadne muze bejt divna ta redukce, ATIna na to byva hakliva.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
satec
Nováček
Nováček

Příspěvek od satec »

zkoušel jsem i jinou redukci , a ani jeden monitor nejde na tu jednu zástrčku , a o tom sdílení nvm
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“