Tv out

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Playmaker
Nováček
Nováček

Tv out

Příspěvek od Playmaker »

Mohli by jste mi někdo napsat nějaký stručný popis jak nastavit graf. kartu ATI Radeon 9200 Excalibur,aby nám šli barvy a obraz byl stejný jako na ploše-klonování.S těma ovladačema si nevím rady.Díky

Tak už se mi to ASI povedlo,ale nejdou barvy=černobílý obraz.A když pustim film,tak na kompu jde,ale na telce je černá obrazovka,ale titulky běhaj.Co s tím?Dík
Wonder Figi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Tv out

Příspěvek od Wonder Figi »

Playmaker píše:Mohli by jste mi někdo napsat nějaký stručný popis jak nastavit graf. kartu ATI Radeon 9200 Excalibur,aby nám šli barvy a obraz byl stejný jako na ploše-klonování.S těma ovladačema si nevím rady.Díky

Tak už se mi to ASI povedlo,ale nejdou barvy=černobílý obraz.A když pustim film,tak na kompu jde,ale na telce je černá obrazovka,ale titulky běhaj.Co s tím?Dík
Najdi si v ovladacik jak je tam nastaveni pro filmy,tak dole je polozka s klonovanim tak ji otevres a jetam polozka divadlo.tak ji zaskrtni.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nastav normu PAL-D, nastav TV jako primární a monas jako sekundární... cim to mas propojeny? cinche nebo s-video?
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Pokud se ti tam zobrazuje černá obrazovka, tak je to jen pouze když přepneš film do fullscreenu že? Tady ti pomůže třeba restart kompu se zapnutou TV, nebo pokud nechceš restartovat tak si změň v ovladačích TV jako primární displej. Sice se ti monitor přepne na 50Hz, ale pokud na něm nebudeš v tu chvíli pracovat, tak by to nemělo vadit. Pak ještě můžeš zkusit výše zmiňovaný režim divadlo.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Playmaker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Playmaker »

Díky za radu,za tu dobu už jsem na to přišel.A ten černobílej obraz byl kabelem...
trim
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jakej kabel?

Příspěvek od trim »

A pls, jakej kabel mas ted - myslim ten, se kterym to funguje, protoze mam taky Radeon 9200 Excl a nefungujou mi barvy :(
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“