H2SO4 píše:nezkousel nekdo tu novou helmu andariel's visage?ma krasne staty ale to +25%more fire damage taken je docela sileny.Ji budu muset koupit a zkusit
H2SO4 píše:nezkousel nekdo tu novou helmu andariel's visage?ma krasne staty ale to +25%more fire damage taken je docela sileny.Ji budu muset koupit a zkusit
zalezi kolik se ti vygeneruje .. muze mit treba jen 5 procent. Za ty staty to podle me stoji.
I kdyz Mempo bude lepsi pokud se vygeneruje s critem
nasel sem prave s +25% more,skousel sem ji,da se to ustat ale je to znat.tak se ji snazim prodat.jakou myslis tim Mempo? helma muze mit max +5crit ne? A tadle andariel ma 4.5crit + 9 speed a hodne str.podle me neni lepsi helma.
Cooper69 píše:nwm, to jezirko me nezabilo uz pekne dlouho...
No já právě žil v domnění, že od toho mám resisty a až nedávno moje teorie dostala zádrhel .
ještě jsem si vzpomněl na vybuchujici mrtvoly po molten affixu. tam jsou taky afaik všechny rezisty vlastně marný...mimochodem ten vybuch vypada na novym patchi o hodně líp než před tím
Dnes som dostal mail, ze moj ucet bol vyuzivany na ilegalne transakcie. Vraj to budu teraz vysetrovat. Nehral som asi dva tyzdne a hned toto. No parada. Dufam, ze mi nezabanuju ucet.
Nic nelegalne som nerobil a hram len tak ako sa ma. Ale urcite si rozmyslim v buducnosti ci este siahnem na Blizzard game.
Hlavne, ze pani miliardary v hre si ziju veselo. A ja co som ledva teraz nahrabal 1mil od maja tak ma idu banovat Zaujimavy pristup..
T1ger píše:Dnes som dostal mail, ze moj ucet bol vyuzivany na ilegalne transakcie. Vraj to budu teraz vysetrovat. Nehral som asi dva tyzdne a hned toto. No parada. Dufam, ze mi nezabanuju ucet.
Nic nelegalne som nerobil a hram len tak ako sa ma. Ale urcite si rozmyslim v buducnosti ci este siahnem na Blizzard game.
Hlavne, ze pani miliardary v hre si ziju veselo. A ja co som ledva teraz nahrabal 1mil od maja tak ma idu banovat Zaujimavy pristup..
byl to určitě mail od Blizzardu?
jako scam totiž choděj podobný maily s tím že se máš zalogovat na svůj účet a link samozřejmě vede někam do pryč, ale ne na battlenet...
Hele to je jejich univerzalni mail.
Taky se mi to jednou stalo, kdyz jsem se zkousel do hry lognout pres mobilni pripojeni a nepustilo me to ze ucet je locked.
Samo jsem na mail nereagoval ani nikam neklikal, ale sel rovnou na management uctu pres jejich ofiko stranky. Taky jsem si nebyl jist jestli to neni podvrh nebo je.
Jeste ten den doma jsem normalne fungoval a za hodku kdyz jsem zkousel se pripojit pres datove pripojeni na mobilu tak to psalo acc locked....
Normalne te to overi a v pohode. Tusim ze to chtelo nejakou z otazek kdyz zapomenes heslo.
Muze to byt i z duvodu toho ze nekdo se pokousel zneuzit tvuj ucet.
Nebo pokud jsi se hlasil do hry z nejake neduveryhodne IP. U me to bylo na 100% tim ze jsem se zkousel pripojit pres mobilni pripojeni, je klidne mozne ze to IP providera O2 je v nejakym blacklistu....buhvi.
Nastav si mobilni autentifikator a budes v klidu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
tak jsem u Ghoma, jednou jsem ho zkusil, dal jsem ho na půlku a umřel jsem, než tam půjdu umřít 10x tak se zeptám jestli ho vůbec dám, nebo jestli mám jít rovnou na public http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vive ... o/15613632
Jinak teď je nákup na AH celkem sranda, dopoledne se dá nakoupit za pakatel, stačí seřadit aukce podle času a bidovat, ty boty co mám jsem koupil za 30k nechtěl bych bejt prodejce...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
T1ger píše:Dnes som dostal mail, ze moj ucet bol vyuzivany na ilegalne transakcie. Vraj to budu teraz vysetrovat. Nehral som asi dva tyzdne a hned toto. No parada. Dufam, ze mi nezabanuju ucet.
byl to určitě mail od Blizzardu?
jako scam totiž choděj podobný maily s tím že se máš zalogovat na svůj účet a link samozřejmě vede někam do pryč, ale ne na battlenet...
Odkaz z mailu vedie na battle.net priamo. Plus je tam dalsi odkaz na ten ich EULA co sa hry tyka. Vyzera to byt oficialne. Mal som sa znova lognut na battle.net a vyplnit kontorlne otazky.
Ked ma ako zabanuju zato, ze to hram cestne a trapim sa v tej hre, tak ich poslem vsetkych do p**e! Teda aspon tych z customer servis, kedze to nikto iny citat nebude
Sami tam maju bordel a hackuju ich posr***y battlenet a potom to hadzu na poctiveho tigra Kto to kedy videl. O_O
Co ma poznaju a maju v priateloch vedia, ze sotva mam 1 mil(od maja) a equip tiez nic moc. Ale chudaka aj konar taha.. ci jak to je
Zabit sa ale nezabijem, len ma taketo veci vedia nastvat.