The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od Hladis »

Riku píše: Já mám barák jen na to abych si v truhle skladoval ignoty a dračí kosti atd, abych to nemusel tahat s sebou.
Ja to vsechno vyhazel. Hraju to trochu jinym zpusobem. Da se rici sbiram jen to ,co potrebuju na sebe a je lepsi nez co mam. Po vysumonovani Daedric armoru a vyquesteni zbytku equipu uz nepotrebuju vubec nic, nedal jsem nikam ani jeden perk ,jinak by se to promenil v nudnou killovacku pro retardy, nijak jsem nepouzil enchanting a crafteni veci ,protoze to akorat kurvi celou hru. Kupodivu to bylo takhle zabavnejsi hrat a jen kvuli tomu jsem to dotah do konce ,protoze souboje proti vylevelovanym protivnikum bez "bozskeho" vytuneni bylo jiny kafe a i tak jsem Alduina na konci zabil doslova behem 1 min s prstem v nose a nohou za zady :roll:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No to jsem si taky hodněkrát říkal, že začnu znova a nebudu craftit, protože když si na 10lvlu vycraftím nejlepší brnění ve hře + zbraně tak něco není v pořádku a je to pak nuda, jenže to mně při prvních hodinách hraní nenapadlo protože jsem chtěl prostě zkusit vše co hra nabízí. A teď se mi nechce hrát od začátku.
Ale zas Skyrim už skoro nehraju, takže až se k němu vrátím až budou dlouhý zimní večery tak asi začnu odznova.

Stejně mně mrzí že tam je zas tak málo zbraní a věcí který jsou nějak unikátní. V každym dungeonu najdu naprostý prd, místo aby byl každej dungeon výzva a občas jsem našel nějakou epickou zbraň nebo kus brnění, třeba jedinou ve hře tak takovejch je tam jen pár.. Nic mně nenutí ani ty dungeony prolejzat, protože hned po 5 hodinách hraní mám dračí brnění a daedrický zbraně :|

Taky jsem začal teď hrát s lukama a to je strašný někoho trefit, ty šípy lítaj tak pomalu že jediná možnost jak někoho zabít (třeba lučišníka) je počkat vždycky na moment kdy se zastaví před výstřelem, jinak pohybující se nepřátele nedokážu trefit :? V realu šípy lítaj tedy daleko rychleji
PS5 Pro | LG OLED CX55
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jako doporucuju to hrat bez enchantingu a craftingu ,jinak muzes dohrat hlavni linii pribehu a zabalit to. Pak uz by to bylo jen nudny prolejzani dungeonu beze smyslu. I to Daedric brneni jsem si vysumonil az na konci kdy jsem dosahl Conj. 100 a pouzival jen co vypadlo (bez nejakych ojebavek na rychly levelovani skillu). Prvni jsem to hral za archera v light brneni a kdyz jsem to dostal na 100 ,tak jsem zmenil equip na maga a nakonec na rytire v heavy s kterym jsem to dokoncil. Do konce hry jsem takhle dostal na 100 vsechny dulezity skilly a nebylo to jednotvarny. Alchymii ani nema cenu delat. Vsechny potiony najdes a na prodej je to zbytecny ,kdyz penize jsou akorat pro dobrej pocit. Hlavne proste jsem nikam nedal zadny perk. Pak to je docela harcore ,ale zabavnejsi. Treba na konci se probojovat pres hordy Deathlordu ,kteri te daji s ebony lukama na 3-4 rany je vcelku maso ci Forsworn Briarheart me da s dualama na IK kdyz dobre trefi a ostatni Forsworni jsou taky s dualama vcelku dobri protivnici :)

S lukem je to v pohode a nevsim jsem si nejaky pomalosti sipu. Jinak so bys chtel........nepratele pred strelami uhybaji a porad se pohybuji :) Luk neni laserova pistole :) Luk pouziju jen na zacatku bitvy ci pri "vrazdeni ve sneaku" ,pak jdu primo do chumlu na ferovku.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No mně se zdá pomalej dost, jasný že uhybaj.. ale já s tím nedovedu nikoho trefit pokud nestojí na místě. Takže když někde choděj na hradbách tak ho trefím tak na 20 pokus.. asi jsem lama :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Luk jsem použil jen v Dawnguardu, když už jsem ho musel shánět.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No Dawnguard... kuši jsem použil jen jednou když jsem jí chtěl vyzokušet. Jinak taky hraju na férovku - dragonbone greatsword 8)
až začnu znova tak to pojedu jak hladis asi, s perkama je to fakt strašně jednoduchý. Mám asi 53lvl a jsem jak terminátor...
PS5 Pro | LG OLED CX55
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Riku nic proti, ale vážně seš spíš levej :D pokud máš na luku cca 40 level a vejš tak už se s tim dá trefit hodně věcí...

jinak hrát bez perků ? to jako že pak daedric sword dáva 30 dmg a jednoho overlorda mastíš 5 minut ? :roll:

Skyrim je naprd v tom, že je chudej co se týče rozmanitosti sebratelnejch věcí. To samozřejmě řešej různý módy, jenže většinou je háček v tom že všechny ty nový věci z modu může sebrat jen hráč, nepřítel je nikdy nemá.

Za skyrimem sem udělal takový smutný tři tečky, nemam chuť to hrát, mam rozehranou 4. nebo 5. postavu a sem někde na začátku dawnguardu, ve hře mam milion zlepšováků (ale nic se mi nikdy nehádá ani to nevypadá jak anime), ale furt se nějak nedokážu rozhoupat k tomu to jít hrát.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Riku píše:No mně se zdá pomalej dost, jasný že uhybaj.. ale já s tím nedovedu nikoho trefit pokud nestojí na místě. Takže když někde choděj na hradbách tak ho trefím tak na 20 pokus.. asi jsem lama :lol:
Pokud jses ve sneaku ,tak nejakou strelou je prilakas na nejaky misto ,kde se zastavej a...........jinak si matematicko-fyzikalne nedokazes dle gravitacni sily, sily kterou pouzijes na strelu ,nadmorske vysce, rychlosti a smeru vetru a rychlosti a smeru pohybu cile vypocitat kam mas mirit ? Lamo :razz:
oneill_sx1 píše:Luk jsem použil jen v Dawnguardu, když už jsem ho musel shánět.
Tam nejsou luky ale kuse :razz: Jinak Dawnguard je strasna natahovacka casu :roll: Zbytecne dlouhy a velky lokace bez niceho.
Riku píše: až začnu znova tak to pojedu jak hladis asi, s perkama je to fakt strašně jednoduchý. Mám asi 53lvl a jsem jak terminátor...
Zkus to takhle, je to vyzva. Prave napoprve bych to hral takhle a pokud bych zacal znova (chystam si na upira zabijaka s modama) ,tak tam se vykaslu na nejaky vedlejsaky a vezmu to proste na rychlovku se vsim ,protoze nechci u ty postavy stravit tolik casu.
jinak hrát bez perků ? to jako že pak daedric sword dáva 30 dmg a jednoho overlorda mastíš 5 minut ?
Nemastis ho 5 minut ,protoze jaksi existuje luk a magie a hlavne je to realnejsi fight. Jako nekoho mozna bavi dat Alduina na IK ,ale to ta hra nema zadny smysl. To je jak hrat s cheatama.
nevypadá jak anime
Me fascinuje jakou oblibenost maji dementni anime hentai mody :? Do Skrymu davat Anime je jako stat se transexualem. brrrrrrrr
Naposledy upravil(a) Hladis dne čtv 30. srp 2012, 14:51, celkem upraveno 1 x.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Právě že s lukem vždycky střílím jen na nějaký gumy co o mně nevědí, takže to je v pohodě. Ale na pohybující se cíl jsem střílel tak 10x za celou hru a teď když jsem začal hrát s lukem tak si na to nemůžu zvyknout trefit někoho za pohybu :D ještě jsem se nenaučil jak hodně před něj střelit :)
Naposledy upravil(a) Riku dne čtv 30. srp 2012, 14:51, celkem upraveno 1 x.
PS5 Pro | LG OLED CX55
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Hladis píše:Tam nejsou luky ale kuse :razz:
Auriel's Bow je podle mě luk.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

oneill_sx1 píše:
Hladis píše:Tam nejsou luky ale kuse :razz:
Auriel's Bow je podle mě luk.
Jo takhle.....jo ten jsem taky pouzil..........jen jednou protoze musis.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no dobře, daedric sword dává nějakejch těch 30 dmg, nevim kolik power attackem, luk bude dávat kolik, 36-38 , v kombinaci daedric bow + daedric arrow, možná eště použiješ nějakej jed, takže se dostaneš na to že v nejlepšim to dá 85 (jenže kolik máš takovejch jedů)... to máme cca 250 sneak attackem s lukem, jenže ten se ti nepovede protože nemáš perk na 20% lepší sneak a nemáš enchantovaný oblečení, takže leda bys šel pomalu ve sneaku a nahej.... Magie, použiješ fireball nebo jak se to jmenuje, 75 dmg , použiješ asi tak 3x maximálne, pak ti dojde magicka protože nemáš enchantovaný oblečení a pravděpodobně nejseš nějakej high elf nebo nemáš atronach stone na zrychlení obnovení magicky... hlavně to už dávno Deathlord používá svuj shout a ty lezeš po čtyrech abys ten svuj meč na druhym konci místnosti našel.

Já nevim, samozřejmě je to rozumný si to zkusit bez perků, je to větší výzva a je to pak zábavnější možná, ale když si vezmu že sem měl nějakej ebony sword of vampirism a na tom 40 levelu sem toho deathlorda stejně musel praštit minimálně 6x a to sem měl dmg cca 360 na tý zbrani, možná víc už nevim .

Nepochopim že někdo používá mod na nějaký OP zbraně, nebo že někdo dělá ten glitch s alchemií. Ale nadruhou stranu já měl epickou heavy zbroj a nepřekonatelnou jednoručku a furt prostě byli nepřátelé co byli srovnatelný semnou. Jako mohl sem sice projít dungeon pěstma, to byla sranda no, drak taky nic moc (spomalit čas a namlátit mu než se zvedne), ale zrovna ty deathlordi se mi celkem vyrovnali když jich bylo víc.

Takže mi přijde nereálný bojovat třeba s nima bez perků . Ale znova, chápu tě.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Pokud se naboostuju perkama a ucraftenyma + enchantovanyma vecma ,tak davam DeathLordy ve sneaku na IK co ze je dost WTF a s dualama DeathLord nerekne ani "ahoj" a vali se na zemi, jako to neni zadna vyzva a je to jak hrat s cheatama. Jed jsem nepouzil ani jednou za celou hru. Dale popsal si spatnou taktiku a takhle to nedelam. WallofFire+Summon Daedra+potions+shouty jako disarm. Enchantovany vse mam ,ale tak jak to hra nabizi (vysumonovany daedric armor ma slusne enchanty). Dale DeathLordi mi nikdy nevyrazili zbran z ruky a samozrejme nebudu blbej ,abych cekal az na ma zarve a nechal se odhodit. Jednodusi je se tomu vyhnout ci ho zahodit jako prvni. Staci jen zvladnout taktiku a ne tam nabehnout a zabijet vse nesmrtelnej na 1-2 rany.

BTW: Vzdy jsem si rikal ,ze pokud to bude tezce hardcore ,tak ty perky nekam dam ,ale na takovou situaci jsem nikde nenarazil a nic me nedonutilo ty perky nekam dat. Takze dohrano komplet do posledniho Questu bez jedineho perku.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Nerad bych tě nějak urazil, ale obávám se že stěžejní bod toho co si popsal je fakt, že potom co si summonneš toho daedra exota, tak jakmile ti chcípne (a že on chcípne docela rychle), tak seš odkázanej na závislot na těch potionech.

Nevíte jestli má vyjít ještě nějaký DLC po tý trapárně co chystaj ?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Kdyz chcipne ,tak 2-3 DeathLordi jsou uz dole. On neni na to aby tankoval ,ale na dmg. Na tankovani je hned mrtvej.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Nevíte jestli má vyjít ještě nějaký DLC po tý trapárně co chystaj ?
Určitě vyjdou, se podívej kolik jich betheseda vydala pro Fallout 3 například :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

jak zvetsim okno kdyz je jen vlevo nahore? alt+enter nefunguje?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Úpravou SkyrimPrefs.ini souboru :) (C:\Users\<profil>\Documents\My Games\Skyrim\)

Přidej tenhle řádek nebo pokud tam je, tak změn proměnnou (Boolean)

Kód: Vybrat vše

bFull Screen=1
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

přidal jsem to, ale obrazovka je stale v rohu nahore...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tady je gameplay z toho novyho dlc.
http://www.youtube.com/watch?v=80mRp6Lg ... r_embedded
Co me dostalo je ta megahumus grafika.Nechapu jak to nekdo muze hrat na konzoli.Vsak to vypada jak 10let stara hra.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“