Guild Wars 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Guild Wars 2

Příspěvek od Frostys »

Doporučuju to nahlásit nebo toho nevyužívat. Na guildwars2.cz jsem četl, že teď banovali docela dost accountů.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ban na 72 hodin vymenou za X goldu je podle me hodne dobrej obchod
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Mam otazku. Nie len kvoli tejto hre ale hlavne kvoli tejto hre potrebujem upgrade pc.
Momentalne mam procak AMD 64 X2 Dual Core 5000+ 2,6 GHZ, 4 GB DDR2 RAM a grafiku ATI RAdeon HD 5770 1 GB.
Hra mi sice ide vo väcsine pripadov ako tak ale citim, ze to uz nie je ono (FPS).Nemam to na najvyssie detaily a mam to nastavene podla ,.,auto detect,, a este som k tomu vypol tiene. Rozlisenie 1280 x 1024

Moja otazka znie ci pomoze tento upgrade : procak Intel® Core i5-3450 3.1GHz, 8 GB DDR3 a samozrejme nova zakl. doska.
Pomoze to dostatocne vykonu pc ? Lebo mam pocit ,ze grafika by este stihala no procesor mam uz stary. Alebo je potrebne podla vas menit aj grafiku?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ty asi nejsi normalni kdyz se ptas na stejnou vec ve trech ruznych tematech....skoro by se to dalo nazvat spamem.
Na GW2 to chce 4 jadro idelane intel Sandy/Ivy Bridge. Grafika AMD HD5770 je dostacuji pro nejake stredni-vyssi detaily, urcite nebude stihat max detaily ani v tom rozliseni 1280x1024.
Novej procak urcite vyrazne pomuze, ale pokud budes chtit lepsi detaily pripadne vyssi rozliseni(netusim co mas za monitor), tak te nemine ani upgrade grafiky.
4GB ram je na hrane tez, ale to predpokladam ze bys koupil pak rovnou 8GB s novou deskou a cpu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz se resi ten HW...me to skrti grafika,nebo spis procesor ? bych rekl ze grafika...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja jedu na best appearance, full hd.
Da se pak jeste pridat na stinech, LOD a zapnout supersampling, ale to uz je zahul celkem i pro grafiku 7950 hodne.

No a co jsem testoval tak grafika pri v-sync je behem hrani vytezovana 50-90% podle sceny.
Bez v-sync jsem mel tak 60-120fps, ale je zbytecny aby jela grafika porad naplno.
Naopak se supersamplingem a vsim na ultra uz to padlo i kolem 40fps a to nebyly zase tak narocne sceny a je podle me dobre mit nejakou rezervu do vetsich bitek.
Co jsem vypozoroval tak behem hrani ten Supersampling moc znat neni, je trosku lepsi v dalce krovi a stromy a trava. Rozhodne si to vezme vice fps nez to lepe vypada.

Jinak kde bylo vice lidi, nebyl problem aby vsechny 4 jadra na i2500k@4,2Ghz jela kolem 80%
Takze zahul i na cpu. V mene narocnych lokacich jedou tak 40-60% max.

Konkretne u tebe ta Gtx 470 byt brzda muze, zalezi jak mas oprany detaily :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

vse na max,jen reflekty stahnuty na sky+to druhy, shadows medium...ten ingame AA moc nefunguje,postava je zubata i na max detaily(hlavne v menu)

ten supersampling mam dat na downsampling ? zkusim
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Btw, Alfajk o jaké bedny se jedná? Já snad na žádnou nenarazil.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Alfajk píše:kdyz se resi ten HW...me to skrti grafika,nebo spis procesor ? bych rekl ze grafika...
Uz nevim, v jakym rozliseni hrajes ? GTX470 je dobra ted tak na 1680x1050. Pokud to hrajes ve FullHD ,tak ti to skrti grafarna nez CPU (to mas na 4GHz ?). Obecne GW je narocnejsi na CPU (nejlip i5-2500K 4,0GHz+),asi jako vsechny MMO.
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Ty jo, to až o tolik podrtí pentium g FX 8xxx? Tak to je docela pěkný teda.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak je to s pve?Je tam nakej lfg system a sou tam naky dungeony?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Hladis píše: Uz nevim, v jakym rozliseni hrajes ? GTX470 je dobra ted tak na 1680x1050. Pokud to hrajes ve FullHD ,tak ti to skrti grafarna nez CPU (to mas na 4GHz ?). Obecne GW je narocnejsi na CPU (nejlip i5-2500K 4,0GHz+),asi jako vsechny MMO.
mam 1680x1050 a 3,6GHz procesor,ty 4GHz hucely jak vysavac,tak jsem to stahnul na 3,6 mno...myslis ze bych si pomohl pri 4GHz k par fps navic ?

truhly jsou ruzne umisteny po svete v tajnejch lokacich a hlavne jump puzzlech,v kazdy zakladni lokaci 1-15 je nejaky jump puzzle,taky dost dobre schovany,treba ve skale nebo tak,doporucuju pouzit internet k nalezeni
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

To zda si zvysenim frekvence pomuzes myslim zjistis snadno pres MSI Afterburner viz. vyse. Pokud hrajes v 1680x1050 ,tak by to melo zvladat v pohode. Tim ze jsi vypnul stiny a reflection a zvedli se FPS spis tipuju CPU (nevim jak je tenhle engine delanej). Zkus a uvidis.
Frky píše:Ty jo, to až o tolik podrtí pentium g FX 8xxx? Tak to je docela pěkný teda.
Pozor. Za prve je to v nizkem rozliseni a podivej se na frekvence. Ten test je vcelku o nicem a musis dost odvozovat ,abys dostal realnej vykon.
Naposledy upravil(a) Hladis dne sob 1. zář 2012, 15:43, celkem upraveno 1 x.
majkee
Nováček
Nováček

Příspěvek od majkee »

Tak poridil jsem, s hraltenosti maximalni spokojenost, zpusob bojovani se mi libi xkrat vic nez napriklad ve wowku... co se ale dneska zaclo srat, ze mi vypisuje error a vyhazuje me to kvuli tomu ze prej hraju z jiny ip nez co sem hral predtim, coz je blbost ale okay... overi mi email zaslou dalsi kod, ja zaktivuju a parim dal :D
Cekal jsem ze hra bude min narocnejsi ale na mym 2500k a gtx 560ti to jede v pohode, akorat to celkem dost topi. Pokud mivam na cpu okolo 70°C je to hodne zavadny?
Fps sou celkem stabilni 40+ v klidnejsich scenkach, pri vetsich fightech 30+-, zalezi na situaci ale da se na to divat uplne v pohode :) vypnul jsem AA a neni to ani nejak extra znat, hra vypada porad pekne :)
kdo nekdo hral mmorpg jakykoliv podle me nemuze mit problemy s jakymkoliv expenim atd, eventy k expeni se se nabizeji v podstate samy jak chodite... :-)
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Hladis píše:To zda si zvysenim frekvence pomuzes myslim zjistis snadno pres MSI Afterburner viz. vyse. Pokud hrajes v 1680x1050 ,tak by to melo zvladat v pohode. Tim ze jsi vypnul stiny a reflection a zvedli se FPS spis tipuju CPU (nevim jak je tenhle engine delanej). Zkus a uvidis.
Frky píše:Ty jo, to až o tolik podrtí pentium g FX 8xxx? Tak to je docela pěkný teda.
Pozor. Za prve je to v nizkem rozliseni a podivej se na frekvence. Ten test je vcelku o nicem a musis dost odvozovat ,abys dostal realnej vykon.
Vidíš, to jsem přehlídl. Stejně mě ale všude možně to SB Pentium udivuje. Jinak co servery, nepadají? Dá se to hrát v kuse a ne jak Diablo?
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

Tak já jsem asi nadobro zaseklej na questu Breaking the Blade...
Mohl by mně někdo nějak pomoci ? prosím :)
http://www.youtube.com/watch?v=OUyjPLh0lO4
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Stačí o malinko zvýšit takty mé 560TI a hned jsou vidět artefakty, v ničem jiném to nedělá, zkoušel jsem i staré ovladače. Čím to může být ? :?
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

... Ta kamera při rotování v úzkých místech, případně jinde, s tím že je vidět skrz velké hovno, to mi opravdu vadí a je mi z toho na blití, jak to občas skáče tam a zpátky. Už to tyhle věci dělalo v prvním dílu a pořád to neopravili.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Alfajk píše:...
ten supersampling mam dat na downsampling ? zkusim
NN nech to na native. Downsampling je humac :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“