Sony VAIO SVS-1511N3E hlucny vetrak.
Moderátor: Don
- Thargas
- Nováček
-
Sony VAIO SVS-1511N3E hlucny vetrak.
Ahoj,potreboval bych dalsi nazor. Mam cerstve tento ntb. V klidu vse v poradku,ale v zatezi vetrak jakoby vrci. Ma na to vliv i naklon pocitace. Vsude psalk ze je v zatezi hlucny,ale nevim jestli je yo normalni. V klidu se nic nedeje. Nechce se mi ho hned reklamovat. Mate prosim nekdo podobne zkusenosti? Dekuji
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Sony VAIO SVS-1511N3E hlucny vetrak.
Muze tam byt uz vyroby nejaka vada nebo nejaky bordel.
Stalo se mi to kdyz jsem pro nekoho pripravoval Lenovo T520 drncel vetrak u uplne noveho nb co jsem prave vyndal z krabice.
Rozeberu notes a zjistil jsem ze ve vetraku je ta smrstovaci plastova izolace co se dava na nezapojene konektory anteny pro 3G modul jako krytka...Proste se to nejak samo sundalo a doputovalo az do vetraku kde si to vesele chrastilo.
Jenze tyhle notesy jsou skvele rozebirat. Ve tvem pripade bych s tim skocil do servisu normalne na zaruku.
Stalo se mi to kdyz jsem pro nekoho pripravoval Lenovo T520 drncel vetrak u uplne noveho nb co jsem prave vyndal z krabice.
Rozeberu notes a zjistil jsem ze ve vetraku je ta smrstovaci plastova izolace co se dava na nezapojene konektory anteny pro 3G modul jako krytka...Proste se to nejak samo sundalo a doputovalo az do vetraku kde si to vesele chrastilo.
Jenze tyhle notesy jsou skvele rozebirat. Ve tvem pripade bych s tim skocil do servisu normalne na zaruku.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Thargas
- Nováček
-
Re: Sony VAIO SVS-1511N3E hlucny vetrak.
Dekuju,asi ho vratim na 14 dni a koupim jinde. k vetraku se zde nedostanu.