Sleeping Dogs

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frky
Začátečník
Začátečník

Re: Sleeping Dogs

Příspěvek od Frky »

Krásně to vypadá a krásně se to hýbe, výborná optimalizace. Ta je fakt na jedničku s *.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Riku píše:Já jsem si taky na ovládání zvykl, ale ze začátku to bylo fakt uplně jiný než jsem zvyklej u ostatních her, hlavně když jsem běžel tak jsem prvně nedokázal tefit dveře :lol: teď už to je uplně v klidu.. naopak možná lepší než neohrabanej Niko z GTA kterej mi připadá pořád jak ožralej.
Při těch rychlejch akcích a úprcích to chce moc na tu myš nehrabat, protože ta kamera následuje postavu/auto vcelku přesně. A souboje na myši jsou naprosto v pohodě, odezva přesná, zatím jsem musel opakovat jen jednu bitku, jinak si to užívám na plný pecky. Minihry taky dobrý, hacking, lockpicking, kalibrace těch štěnic - prostě zábavná a hlavně po dlouhý době dotažená hra. Ovládání panáka v GTA je někdy děs, když po uvolnění klávesy udělá ještě 2-3 kroky... Ale dá se zvyknout na všechno, chce to tý hře jen trochu vyhovět herním stylem a je to pohoda. Jsem zvědavej, jak bude vypadat GTA 5, ale rukavice je hozená hodně daleko. Atmosféra Hongkongu je naprosto příkladná. A Wei Shen je řízek... Vypadá trochu jako Bruce Lee a to se mi líbí. Můj sen je hra ze starověkýho Japonska, nebo Číny. Narvaná bojovým uměním a dobovou architekturou a módou té doby, s otevřeným světem, kombinace měst a divočiny atd. Tohle je samozřejmě něco jinýho, ale nějak mi to přesto splnilo to, co jsem si dlouho přál. Po všech těch stříleních konečně pořádný nakládačky...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No právě, to jsem zjistil hodně rychle, že při jízde se na myš nehrabe Jinak souhlasím, není tam nic co by mě omrzelo, minihry zabaví, bitky si užívám, ty jsou fakt suprově propracovaný.

Jinak takovou hru co ty popisuješ bych taky bral, asijská kultura, architektura a bojový umění a samurajové mě hodně berou, ale toho se asi nedočkáme.

tady ve sleeping dogs si aspoň můžu užít ty chrámy s mnichama.. :-D

btw. jak vám to jede? mám vše na max, akorát AA a SSAO mám na normal, 1680x1050 a padá mi to ve městě při jízdě i na 36fps když mám cpu na default a vga taky... když přetaktuju cpu na 4.5Ghz a VGA na 1070/1300 tak mám minimální fps 40 :sad: co to je??? Normálně mám stabilně 60fps, ale občas to při jízdě městem jde až takhle nízko... v benchmarku mi to taky přidá z minimálních 48fps jen na 51 :|
PS5 Pro | LG OLED CX55
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

1920x1080, vše na max, akorát FSAA a Amb. Occlusion na normal a mám 60 fps s V-Sync On. Jedu v okně a přes ovládání obrazu na TV to mám trochu rozšířený abych neviděl okraje okna. Když to jedu ve fullscreenu tak framerate stejnej, akorát stuttering. I při 60ti fps se to prostě mírně trhá, když otáčím myší. Ve windowed modu je to smoooooooth. Byl jsem na několika fórech a spousta lidí si na to stěžuje. Asi to bude chtít zalepit, nebo vychytat drivery. Ale jak říkám, stačí to hodit do okna a pohoda. Mám to trochu roztažený, ale jediný, co nevidím, je cca 1cm ocasu toho draka, co je kolem kompasu, což mě absolutně netrápí. Jinak layout interfacu v pohodě. Na 101 cm Samsungu je to nářez jak svině. Včera to šel synovec, tak jsme si to hodili do 3D na brejle (mám dvoje, abysme mohli zírat oba) a to byl úplnej masakr :o
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já ten můj komp nechápu. Jsem včera dal takty na základ a jelo to krásně, fps mi spadly minimálně na 55 ve stejnejch místech kde jsem měl 40. Hrál jsem asi hodinu, šel jsem ven.. pak jsem přišel, zapnul kompa, spustil hru a zase mi to padá na 40fps :shock: :shock: Všechno na stejný nastavení, všechno stejně na základní takty.. co to do ***** je? Nic v pozadí mi to nebrzdí to jsem si jistej...
PS5 Pro | LG OLED CX55
MgrBizzaro
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MgrBizzaro »

Ach jo, ta karta je snad prokleta. Mam GTX 560 Ti a po totalnim fiasku s Battlefiel 2+3, ted i Sleeping dog. Po ruznych casovych intervalech se to vzdy sekne, ale tak mocne, ze musim vypnout PC na hrubiána. Vyzkusal jsem vsechny rady co strejda google nasel a nepomohlo vubec nic sakra. Jak je toto mozne? (Snad jediny co jsem jeste nevyzkousel je vratit takt procalu na default :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Na GTX560Ti jsem dohrál BF3 is Sleeping Dogs bez jedinýho problému.
Jinak dneska vyšel dost solidní patch, hlavně pro myšouny:
Stability
• Improved CPU timing to reduce issues where the game plays too quickly
• Various fixes to improve stability and minimize crashes during gameplay
• Fixed an issue with the Bink video player which may improve stability during in-game videos such as the title screens

Controls & Camera
• New option added! Aim Soft Lock: Lets the player enable or disable aiming assistance from the game
• New option added! Mouse Free Look: Enables/disables camera auto-centering behind the player when using the mouse and on foot
• New option added! Mouse Raw Input: When enabled, input is sampled directly from the mouse which improves responsiveness and accuracy on supported mice
• New option added! Mouse Sensitivity: A modifier that determines how much speed is recorded from mouse movement
• Mouse camera logic has been reworked for improved precision (independent of the raw mouse input option)
• The Action Hijack binding is now independent of the Sprint/Parkour key value
• While driving players can now use the mouse to look up and down
• While driving the camera no longer immediately auto-centers when you stop moving the mouse
• The high-speed camera shake while driving has been reduced
• Mouse sensitivity no longer differs when Wei is and isn’t carrying a gun

UI
• Front End screens now support a button help bar that is fully interactive via mouse
• Users are now able to exit screens by pressing the Back button
• Corrected all issues when exiting a screen using the Backspace and Esc keys
• It’s now possible to switch sections by clicking on the corresponding icons or tab headers
• The mouse wheel will scroll through all relevant lists in the user interface
• Mouse hit regions have been fine-tuned throughout the front end to improve user experience

Všem majitelům originálky přeju ať si ho užijou :wink:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Ta hra je asi fakt pošahaná nějaká co se týče těch mých fps.

spustím hru, načtu, jedu na mopedu vždy tu samou trasu jen rovně ulicí a vypnu hru

1. spuštění - stabilních 60fps
2. spuštění - to samé
3. spuštění - 45fps
4. spuštění - zase 60fps

a takhle se to střídá :| dafuq?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak nesleduj FPS ale ku*va HREJ! :lol:
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No neboj, hraju.. ale z tohodle jsem uplně šílenej :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

prejdene
dalo sa to celkom, tak 7/10
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Chci se zeptat jestli existuje na hru čeština?

edit: njn cenega, tak to asi česky oficiálně nebude :sad:
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Riku píše:Ta hra je asi fakt pošahaná nějaká co se týče těch mých fps.

spustím hru, načtu, jedu na mopedu vždy tu samou trasu jen rovně ulicí a vypnu hru

1. spuštění - stabilních 60fps
2. spuštění - to samé
3. spuštění - 45fps
4. spuštění - zase 60fps

a takhle se to střídá :| dafuq?
Mozno si mal spusteny nejaky Windows proces na pozadi :wink:

Je tato hra taka realisticka hra za policajta ako bolo prve True Crime kde myslim bol problem ked som zrazil nejakeho civila ?

Alebo je to totalny bordel kde hlavny hrdina mlati vsetko hlava nehlava ?
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Ztrácíš body, zničení zábradlí, lampa, nedej bože, když někoho zabiješ (nevinný) no :-)
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Frky píše:Ztrácíš body, zničení zábradlí, lampa, nedej bože, když někoho zabiješ (nevinný) no :-)
Tak to je OK potom.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Logue píše: Mozno si mal spusteny nejaky Windows proces na pozadi :wink:
To vím na 100% že ne.. :) prostě jednou hru spustím a seká se ale všiml jsem si že za chvíli se to srovná, podruhé jede v pohodě.. možná to jen něco načítá
PS5 Pro | LG OLED CX55
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To samý u mě. V noci v pohodě, ve dne stabilních 60 fps a trhání. Nicméně jsem to vychytal. Prohrabal jsem nějaký fóra a tam jsem to našel, u mě to funguje naprosto spolehlivě. Stáhněte a nainstalujte nejnovější Msi Afterburner (verze 2.2.3). V něm si vytvořte profil pro Sleeping Dogs a dejte fps limiter na požadovanej framerate. Já dal samozřejmě ideálních 60 fps, ale komu se to neudrží, tak nahoďte třeba 40. Samozřejmě ten Afterburner musí běžet společně s hrou. Každopádně u mě tohle funguje a jede to konečně naprosto "buttersmooth" ve dne v noci. Patch 1.5 přidal pár nastavení pro myš, ale tenhle stuttering nevychytal. Zkuste ten Afterburner a uvidíte. Důležitý je mít něco hozený na on screen display aby tahle funkce byla aktivní, např. teplotu, nebo cokoliv jinýho resp. jsem zjistil, že rovněž stačí zafajfkovat framerate, kterej ani nemusí být v on screen display, pokud chcete mít naprosto čistou obrazovku, ale musí ten AB běžet. Píšu to s ohledem na to, že všichni víme, jak zacházet s AB, pokud bude někdo chtít, vysvětlím polopaticky. Zkuste a uvidíte. Fps limiter ve hře ani v nV Inspectoru nepomáhá, ale AB to vychytal.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já stuttering nemám pokud mi to jede na těch 60fps, ale bohužel v části města kde mám domov na houseboatu a jedu do města přes ten velkej most tak tam mi to padá až k 30fps co už je šílený s 3570K @ 4.5GHz a 7850 2GB @ 1070/1300 :|

Patch mám samozřejmně poslední, ovladače 12.8 WHQL, systém jsem přeinstaloval, ale pořád stejný :|
Dost mě to štve.

AA mám na normal a AO taky, zbytek na max. Když dám grafiku na low tak se mi zvedne fps cca o 10 snímků, ale ve měste prostě nedokážu mít stabilních 60fps ani na nejnižší detaily. Co to je za shit.
PS5 Pro | LG OLED CX55
XOF
Nováček
Nováček

Příspěvek od XOF »

Swat píše:To samý u mě. V noci v pohodě, ve dne stabilních 60 fps a trhání. Nicméně jsem to vychytal. Prohrabal jsem nějaký fóra a tam jsem to našel, u mě to funguje naprosto spolehlivě. Stáhněte a nainstalujte nejnovější Msi Afterburner (verze 2.2.3). V něm si vytvořte profil pro Sleeping Dogs a dejte fps limiter na požadovanej framerate. Já dal samozřejmě ideálních 60 fps, ale komu se to neudrží, tak nahoďte třeba 40. Samozřejmě ten Afterburner musí běžet společně s hrou. Každopádně u mě tohle funguje a jede to konečně naprosto "buttersmooth" ve dne v noci. Patch 1.5 přidal pár nastavení pro myš, ale tenhle stuttering nevychytal. Zkuste ten Afterburner a uvidíte. Důležitý je mít něco hozený na on screen display aby tahle funkce byla aktivní, např. teplotu, nebo cokoliv jinýho resp. jsem zjistil, že rovněž stačí zafajfkovat framerate, kterej ani nemusí být v on screen display, pokud chcete mít naprosto čistou obrazovku, ale musí ten AB běžet. Píšu to s ohledem na to, že všichni víme, jak zacházet s AB, pokud bude někdo chtít, vysvětlím polopaticky. Zkuste a uvidíte. Fps limiter ve hře ani v nV Inspectoru nepomáhá, ale AB to vychytal.

Mohl bych tě poprosit o vysvětlení, jak si vytvořit v Afterburneru profil pro Sleeping Dogs?
Díky moc
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

1) Nainstaluj Afterburner, kterej v sobě má fps limiter. Nevím, od který verze tam je, já mám verzi 2.2.3.

2) Otevři AB a vpravo dole klikni na "settings". Otevře se okno. V něm klikni nahoře na "monitoring". Pod "active hardware monitoring graphs" zafajfkuj "framerate". Klikni na "Ok" pro uložení změn.

3) Klikni znova na "settings" a následně na "On-Screen Display". Vpravo dole klikni na "More". Vlevo dole klikni na ten velkej kříž a vyhledej exe soubor pro Sleeping Dogs. Jmenuje se HKShip. exe. Až ho budeš mít v seznamu, tak na něj klikni a následně vpravo nahoře klikni na ten velkej klíč. Dole máš "framerate limit". Tam si nastav požadovanej framerate a je to.

Ideální je 60 fps s V-Sync On ve hře. Ale pokud se ti to na 60ti neudrží, tak laboruj třeba s 45ti, je to pořád hratelný. Samozřejmě ten Afterburner ti musí běžet, když pojedeš Sleeping Dogs.

Včera jsem jel osm a půl hodiny v kuse bez jedinýho problému, 60 fps bez stutteringu. Snad to pomůže.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“