Zdravim,
potreboval bych poradit jak vyresit problem s rozlisenim. Pri zapnuti pc, nabehnuti winu, mi nastavi rozliseni 1600x 1200, pritom driv me v pohode jelo 1680x1050. Nic jsem neinstaloval. Zacalo to tak, ze jsem resil internet a jakmile mi povolili verejnou ip, dosla mi sms, ze musim restartovat pc, udelal jsem to a od te doby mi najede max. rozliseni 1600x 1200, musim do catalystu a dat me zobr. zarizeni VGA,
Vlastnosti (zobr. zarizeni VGA) , oddelat zaskrtnuti polozky Pouzit Technologii EDID nebo vychozi nastaveni monitoru a manualne nastavit 1680x1050. Jenze jakmile vypnu nebo restartuju pc, musim to udelat cele znova.
Prosim o nejakou radu, uz me to prestava bavit, protoze to i rozhazi ikonky na plose.
Jedna se o monitor http://www.prestigio.cz/products/LCD-mo ... ue/P3223W/
winy mam 7cky, GK: ATI 6950 OC
spatne rozliseni monitoru pri startu winu
Moderátor: maXXmilian
- TemnyMagic
- Nováček

-
spatne rozliseni monitoru pri startu winu
Antec DF-85 Dark Fleet, Corsair Gaming Series 700W, AMD Phenom II x4 980BE, OCZ Vertex 3 - 120GB,GIGABYTE HD 6950 Ultra Durable OC 1GB, Corsair Vengeance 8GB (kit 2x4GB) 1866MHz XMP BOX, MB ASUS s.AM3+ M5A97 Pro
- michal.kolesa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: spatne rozliseni monitoru pri startu winu
Já bych zkusil odinstalovat ovládače, vymazat bordel v registrech a datových složkách např. programy Wise Care 365, Advanced SystemCare Free 5 a pak znova nainstaloval nové ovládače stažené z webu výrobce.
Nezdá se mi, že by to souviselo s "internetem".
Nezdá se mi, že by to souviselo s "internetem".
- TemnyMagic
- Nováček

-
to se mi taky nezda ze by to bylo internetem, ale zkousel jsem pres cmd, msconfig a zakazat programy po startu a udelalo to zase. Zkousel jsem registry procistit pres TuneUp a nepomohlo.
Jak budu doma muzu zkusit, to co jsi napsal ty, snad to pomuze.
Jak budu doma muzu zkusit, to co jsi napsal ty, snad to pomuze.
Antec DF-85 Dark Fleet, Corsair Gaming Series 700W, AMD Phenom II x4 980BE, OCZ Vertex 3 - 120GB,GIGABYTE HD 6950 Ultra Durable OC 1GB, Corsair Vengeance 8GB (kit 2x4GB) 1866MHz XMP BOX, MB ASUS s.AM3+ M5A97 Pro
- TemnyMagic
- Nováček

-
zkusil jsem to a bohuzel to nepomohlo