Zdravím,
přeinstalovával jsem pc s tím, že jsem formátoval disky. Zapoměl jsem ale nakopírovat nějaká data a chtěl bych je získat zpět. Šlo by to nějak?
Za rady a odpovědi děkuji.
Obnovení dat po reinstalaci win
Moderátor: Loki5567
- fleury93
- Začátečník

-
- michal.kolesa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obnovení dat po reinstalaci win
Před pár hodinami jsem to vysvětloval kolegovi diskutujícímu
Nic neříkám ve zlém, nenadávám Vám jako někteří co rádi používají větu: "Strýček Google ti nic neříká !"
Smazane videa - odkáz na téma, kde jsem se to pokusil vysvětlit bez použití zbytečně složitých odborných termínu, ale vyhnout se jím nešlo.
Jednoduše to zopakuji.
Existují programy, co umí proskenovat disk "na jiné úrovni" než to dělají Souborové managery typu Total Comander, Průzkumník ve Windows, že soubor najdou a na základě vlastní inteligence "domyslí" co v souboru chybí.
Po přeformátování to bude už asi větší problém, ale i na to jsou programy s názvy "UnFormat" Zkuste jej zadat do download serverů s programama jako stahuj slunecnice, studna, sosej, instaluj, ...
Nic neříkám ve zlém, nenadávám Vám jako někteří co rádi používají větu: "Strýček Google ti nic neříká !"
Smazane videa - odkáz na téma, kde jsem se to pokusil vysvětlit bez použití zbytečně složitých odborných termínu, ale vyhnout se jím nešlo.
Jednoduše to zopakuji.
Existují programy, co umí proskenovat disk "na jiné úrovni" než to dělají Souborové managery typu Total Comander, Průzkumník ve Windows, že soubor najdou a na základě vlastní inteligence "domyslí" co v souboru chybí.
Po přeformátování to bude už asi větší problém, ale i na to jsou programy s názvy "UnFormat" Zkuste jej zadat do download serverů s programama jako stahuj slunecnice, studna, sosej, instaluj, ...
- Lojza
- Začátečník

Re: Obnovení dat po reinstalaci win
Doporučuji zkusit GetDataBack for NTFS (nutno použít plnou verzi), případně Recuva. Pokud byl disk formátován rychlým formátováním a nebyl ještě přepsán novými daty, šance na obnovu je.