Dobrý den,
Mám jeden problém. Nainstaloval jsem WiFi IP kameru na jednu z provozoven, ale při vzdálené správě se mi seká obraz.
Mám tam internet od O2 - Firemní 20Mbps/2Mbps (Agregace neznámá)
IP kamera mi ukazuje přenos cca 5-30 Kbps.
Kde může být problém? Přes Wifi na stejné síti mi to jede plynule, ale jakmile se připojím odkudkoliv, tak je přenos velmi sekaný a nemohu ani otočit kamerou. Je možné, že to je internetem od O2? Nebo je nějaká jiná možnost? Třeba přemostěním portu na veřejnou IP...?
Díky za jakékoliv rady a poznatky...
Sekání IP kamera
- Mattyse_q
- Nováček
-
- michal.kolesa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sekání IP kamera
tem přenos 5 - 30 kbps se mi zdá strašně málo (i mp3 má 128 (novější kodeky polovinu))
Přes co víc serverů to jde tak tím se sčítá latence.
udělej experiment, potřebuješ pozvat slečnu na rande. Co je rychlejší zvednou telefon a zavolat ji nebo poslat svého kámoše za její kámoškou a její kámoška ji pozvání řekne až druhý den a ty stojíš celý večer s pugetem před plaveckým bazénem zbytečně.
Přes co víc serverů to jde tak tím se sčítá latence.
udělej experiment, potřebuješ pozvat slečnu na rande. Co je rychlejší zvednou telefon a zavolat ji nebo poslat svého kámoše za její kámoškou a její kámoška ji pozvání řekne až druhý den a ty stojíš celý večer s pugetem před plaveckým bazénem zbytečně.
- Mattyse_q
- Nováček
-
Re: Sekání IP kamera
vím, že to je málo.... Jde to z IP kamery do routeru po WiFi. Na Routeru je veřejná IP. I když jdu o 50 metrů dál na sousedovo připojení od O2, tak se to seká stejně.