nová záložka ie9

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Folkmy
Nováček
Nováček

nová záložka ie9

Příspěvek od Folkmy »

Ahoj potřeboval bych poradit. v ie9 když nastavím, aby se při otevření nové záložky zobrazila domovská stránka, tak si ie toto nastavení pamatuje jen do restartu, pak se po otevření nové záložky objeví prázdná stránka. díky

//CZDaywalker - přesunuto z Windows OS
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: nová záložka ie9

Příspěvek od Wiruz »

mel jsem podobny problem na jednom pocitaci, IE si nepamatoval zadne nastaveni, vzdy po zapnuti se vse ztratilo. Kupodivu mi pomohlo vyresetovat do factory default. Je to funkce pod zalozkou v nastaveni... bohuzel jsem v praci kde mam IE 7.0 / Chrome takze nereknu presne...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Folkmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Folkmy »

tak default nepomohl :(
Folkmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Folkmy »

vyřešeno, pro ty, komu to dělá taky, tady je návod

Dělá to aplikace vProtect AVG Secure Search je problém.

Otevřete editor registru a přejděte tam, kam se nachází vProt.exe ve vašem registru. V mém případě to bylo:

HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKLM \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run

Odstraňte položku vProt.exe a restart.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“