Čistá instalace office?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
GfLion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Čistá instalace office?

Příspěvek od GfLion »

Dobrý den,

zajímalo by mě jak provedu čistou instalaci MS office 64 bit. Chci čistou tak, aby si po reinstallu office nikdy nepamatoval, že na PC byl nainstalovaný. Mám obv. originál. Vždy po reinstalu mi zůstane původní nastavení programů a nemůžu přijít na to, kde se to ukládá. Zkoušel jsem i programy jako revo unninstaler, ale bez úspěchu.

Děkuji
GfL
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Čistá instalace office?

Příspěvek od Butch »

Co vim tak originalni krabicove Office muzes nainstalovat maximalne 3X, pak uz musis delat aktivaci pres telefon.
Kazdopadne to bude nekde v registrech pripadne v profilu uzivatele.
Pokud bys vytvoril novy profil, nastaveni tam nebudou.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
GfLion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GfLion »

zkusil jsem a nastavení tam jsou... :-(
GfL
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Aha tak to je divne, ja prave vim ze kdyz se neco treba nastavi v MS Visiu tak jiny uzivatel na tom samym stroji to nastavene nema.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

Asi to Microsoft office si informaci o počtu nainstalovánídává do registru na uživatelský profil Default user nebo all user.
Naposledy upravil(a) michal.kolesa dne čtv 6. zář 2012, 14:39, celkem upraveno 1 x.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

michal.kolesa píše:Asi to Microsoft office si informaci o počtu nainstalovánídává do registru na uživatelský profil Default user
NN to je neco jineho. Standarni krabicova verze se pri kazde instalaci spojuje se serverem MS a aktivace se timto dokonci. Lze to jen 3X
Pak uz se tam musi volat a pripadne vysvetlovat duvody proc chci dalsi moznost aktivace.
Tzn odesel disk atd, nevim jestli to bere i automat jako u windows a nebo se primo mluvi s podporou.

Takze pocet kolikrat se program nainstaluje je ulozen u MS, na compu to nema sanci ovlivnit.
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

To je taky řešení.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tazatel spis ma nekde neco nastaveneho v nejakym MS programu a chce to dat do defaultu, nez ze by resil aktivaci, si myslim ja...
GfLion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GfLion »

je to tak, chci prostě (klidně i jiným způsobem jestli na to je) nastavit Office jako bych ho poprvé v životě zapnul. Bohužel se mi to nedaří ani po reinstallu :(
GfL
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jedině ho nainstalovat na virtuální stroj, ale jak je to s legálností tak to nevím, ale pochybuji, že to legální je.

Je nějaký závažný důvod, proč nezkusit či nenainstalovat LibreOffice 3.6.1 ?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

snad není takový problém si nakliknout prvních pár výsledků z googlu :|

http://forums.mydigitallife.info/thread ... -2007-2010
http://support.microsoft.com/kb/290301
ignorelist: kremrole a dezoláti
GfLion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GfLion »

nepomohlo ani tohle. Dělám to hlavně kvůli outlooku, mám IMAP účet na jednom webmailu a mám ho tam 2x... jednou tam mám datový soubor aplikace outlook a potom tam mam muj ucet z webmailu a ten jeden se neda ani za boha smazat... Navíc mě štve, že pro pop3 se dá nastavit a případně ten datový souobor spoji ale pro IMAP to nejde...
GfL
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Tak si v Outlooku vytvoř nový profil.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
GfLion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GfLion »

Nepomohlo i dyž jsem všechny smazal a založil nový.
GfL
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“