Dobrý den.. Mám menší problém s některými ikonami ve WinXP ... Poté, co jsem zkoušel "Seven Transformation Pack" a návod z tohohle videa : http://youtu.be/fejcbcZjx7o a poté jsem všechno smazal a odinstaloval, zaznamenal jsem problém s některými ikonami .. Soubory těch programů jsem smazal normální cestou = odinstalací
Problémové ikony jsou vyznačeny červeně...
PC: HP 600B | CPU: Celeron G550T DC 2.2GHz Sandy Bridge | RAM: 1x Samsung 2GB DDR3 | HDD: WDC WD5000AAKX - SATA III 500GB 7200RPM | GPU: Intel HD 2000 | OS: Windows 8.1 64bit
Vyzkoušel jsem. Nepomohlo. Akorát mě to teď spíše otravuje tím, že mi hrčí disketovka, kterou jsem ve správce zařízení zakázal a něco po mně chce status.msi
PC: HP 600B | CPU: Celeron G550T DC 2.2GHz Sandy Bridge | RAM: 1x Samsung 2GB DDR3 | HDD: WDC WD5000AAKX - SATA III 500GB 7200RPM | GPU: Intel HD 2000 | OS: Windows 8.1 64bit
už jsem si spravil ty ikony, ale mám pořád problém s tím STATUS, který pak vždy musím vypnout přes správce úloh aby neotravoval... myslim že to bude tím, když jsem opravoval windows z cd a jak se mi "nainstaloval" win, tak se zobrazilo okno uprostřed obrazovky jako když se normálně bootuje ale místo té modré kraviny co tam běží je tam "čekejte prosím".... po chvilce se nic nezměnilo, až na to, že led-dioda HDDčka přestala blikat a nedělalo to nic... tak jsem se na tu diodu podíval pořádně a slabě to blikalo, ale pravidelně... pak jsem to restartoval, než normální boot to je min. 3x rychlejší (nabootovalo se to během 8 sek., jako bych to bootoval po formátování HDD a reinstalaci win s akorát tím rozdílem že všechny soubory zůstaly)
jak říkám.. ty ikony jsem spravil... ale štve mě status.msi a také jsem zjistil že když si na skypu chci někoho přidat nebo najedu na skype home tak mi to napíše že nejsem připojený k internetu ... (offline nejsem a firewall je vyplý)
hmm tydle transformation packy jsou peknej hnus. Totalne to nakopne system a je problem to vratit zpet. Jestli jsi udelal opravu Win pres instalacni cd (ne konzoli opravy ale proste spustit uplnou instalaci Win a behem ni instalator zjisti predchozi verzi Win a nabidne k opraveni) tak pak jedine uplne nova instalace... muzes ocekavat vice problemu nez jen ty na ktere jsi ted nasel...