hp 4530s - AMD catalyst nedá se nic nastavit

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
wendycz
Začátečník
Začátečník

hp 4530s - AMD catalyst nedá se nic nastavit

Příspěvek od wendycz »

Ahoj , potřeboval bych poradit mám ntb hp 4530s s win 7 pro x64 již několikrát jsem instaloval na něj w7 i w8 + ovladače vše bylo vždycky ok. Teď jsem jako vždy nainstaloval ovladače od výrobce pro mojí AMD HD 6490M juknu na catalysty ale nedá se tam nic nastavit přitom nedávno jsme ty a samé použil a měl jsem to tam :/ .

tak jsem ještě stahl na benchmark3d.com : AMD Catalyst 12.8 + Catalyst Application Profiles 12.8 CAP 2 a na poslední řadě ----) AMD Catalyst 9.00 August 9 CCC Fix uni u jednoho jsem to nemohl nastavit a zkoušel jsem i reinstal .

http://www.nahraj-obrazek.cz/pt-113472936868.png
Naposledy upravil(a) wendycz dne úte 11. zář 2012, 09:03, celkem upraveno 1 x.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Grafika AMD catalyst

Příspěvek od Krteq »

NTB obsahuje dvě GPU, jedním je iGPU v CPU od intelu, druhým je ten Mobility Radeon.

Potřebuješ balík ovladačů s podporou Switchable Graphics, např. Tento

Vlákno přesunuto do odpovídající podsekce + upraven titulek
wendycz
Začátečník
Začátečník

Re: hp 4530s - AMD catalyst nedá se nic nastavit

Příspěvek od wendycz »

Zkusím znova přeinstalovat ntb na w7 .

mám ale problém s intel grafikou když použiji ovladače od vyrobce píše to vždy že nesplnuju minimalní požadavky.a nevím které jako :D a když tam dam ty s tím switchable od vyrobce tak mi to nějaké ovladače hodí i na intelku.Ale neukazuje mi to tu možnost přepípaní . Tak bych tě chtěl požadat co bys mi doporučil za ovladač na tu HD a jaké nejnovejší ovladače na tu amd :) pač ta viz. tvuj odkaz jsem otevřel v raru a při kopírovaní to haže chybu.

jestli se nepletu tak nejnovejší intel hd 3000 je tahle : 5.26.12.64.2761
http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... Drivers%0A
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ten balík je v .7z archivu, k rozbalení musíš použít 7zip, Winrar s těmihle archivy neumí korektně pracovat.

Jinak tenhle balík je nejnovější s podporou Switchable Graphics (tj. obsahuje a instaluje drivery jak pro intel iGPU, tak pro ten Mobility Radeon)
wendycz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wendycz »

ok dik :)
wendycz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wendycz »

Problém asi vyřešen :) neinstalovat ovladače od stranek intel ani HP :D ani microsoft windows upgrade :) ten balík AMD :) v popisku instalace píše že instaluje i HD audio i grafiku na vlastní :) takže už mi naběhlo přepínaní atd :) z ovladače od HP :) + jsem tam nahral ty tvé jako upgrade :) díky
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“