Herni sluchatka

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
nikkec
Začátečník
Začátečník

Herni sluchatka

Příspěvek od nikkec »

Potreboval bych poradit s vyberem kvalitnich hernich sluchatek ...potrebuju aby byly co nejpohodlnejsi na dlouhodobe hrani ..nyni pouzivam Creative Fatal1ty Gaming Headset HS-800 ..

co jsem se dival padli mi do oka tyto http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
co myslite ?
strop ceny 2500

jeste jedna vec pokud je bych je kupoval je u techto sluchatek vzdy nejaka akce napr u alfy je zdarma LA noire a u czc je zvukova karta http://www.czc.cz/asus-vulcan-anc-blk-a ... 59/produkt
myslite ze je potreba tuto zvukovou kartu na kvalitnejsi zvuk nebo mi bude stacit moje integrovana ?? zakladni deska v popisu
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: Herni sluchatka

Příspěvek od Atapi »

Jestli hru nebo zvukovku, tak rozhodně ten xonar, vlastně i kdybys je nebral, tak bych doporučil zvukovku. Sluchátka mám cca za litr (ale ne headset teda...) a proti onboard zvukovce je to v CS nebo BF3 úplně jinde...
Obrázek
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

nakonec sem vzal hru pro kamose :D ale to nevadi kdyz uz zvukovku tak jakou doporucite ?? moc se mi za ni teda davat nechce ale pokud je to takovy rozdil tak klidne prikoupim
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Achjo... :roll: Tak obecně xonary jsou vychvalovaný, hlavně DX a lepší, já mám od auzentechu X-fi forte a taky si nemůžu stěžovat (ta už se neprodává, tak jedině bazar...) a pak podle recenzí.
Obrázek
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Těžko říct, nejspíš stačilo, ale bylo by lepší si to poslechnout s konkrétníma sluchátkama proti integrovaný... Možná bych do výběru zařadil i DGX, když už nic, tak má navíc zesilovač pro sluchátka.
//Ale pro domácí kino bude na hov*** :lol:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“