Batman: Arkham City

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Re: Batman: Arkham City

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, potřeboval bych pomoci s překonáním té démonské zkoušky(the trials). Mám dolítnout do určitého bodu, tak že mám střídat střemlavý pád a rychlý vzestup. Asi jsem mamlas, ale mě nejde ten rychlý vzestup vykonat. Hra mi házi nápovědu s obrázkem myši, ale co mám s tou myší jako udělat, aby batman opětovně vzlétl při volném pádu?

Díky za případné rady
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

CTRL je let strmhlav dolu, potom ho pustis a myskou pozries hore a letis zase hore...a toto opakujes dookola.
Frater Omega
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frater Omega »

Zdravim, chtel jsem se zeptat nekoho kdo ma Batmana AC z toho kuponu co davali k GF GTX grafikam... Po uplatneni toho kuponu na strankach Geforce jsem dostal aktivacni klic ke Steamu, produkt uspesne na svem ucte aktivoval (ale neinstaloval, zatim hru hrat nechci) a zajimalo by me, je ta hra naporad vazana s mym steam uctem, nebo je to jen k jednorazovemu stahnuti a po odstraneni (odinstalovani) zmizne z knihovny her? Sice se mi to nezda, ale na tom kuponu neco takoveho ohledne prave jednorazoveho stahnuti psali.
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Jakmile to aktivuješ na Steamu, tak už to nedáš pryč.
Frater Omega
Nováček
Nováček

Tady jde o to, jestli tahle verze z toho kuponu neni opravdu jen k jednorazovemu stahnuti ze steamu a po odinstalovani "satecek" - mas s tim osobni zkusenost? Kdyby to byla klasicka verze tak je to samozrejme jasny ( hra je nadobro spjata se steam uctem), ale u tohodle (je u toho prizvisko TM verze) si nejsem prave uplne jistej. Ale snad tomu tak je.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Normalne aktivujes na steamu a mas ji v Library. Muzes pak stahnout na jakymkoliv compu kde mas nainstalovany steam a jsi nalogovany na sebe. Stahnout a nainstalovat muzes treba 1000X, ale vzdy jen pod svym steam uctem. Vyndat z knihovny uz to nejde.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Frater Omega
Nováček
Nováček

To je mi samozrejme jasny, sam steam pouzivam. Slo mi ciste o tuhle verzi z kuponu, jestli je opravdu 100% a naporad spjata s mym steam uctem. Ale tak snad jo. Dik.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“