Sleeping Dogs

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Sleeping Dogs

Příspěvek od Riku »

Já to dohrál na klávesnice+myš uplně v pohodě a blokování mi fungovalo vždycky, musíš to správě načasovat .)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Taky jsem to dohrál, ale velmi často prostě neblokoval.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

To se proste neda de proti me 6 borcu a ja jim skoro nic nedelam a oni me 3x prastej a sem dead..
:roll:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já jakmile jsem se naučil pár technik u toho kung fu mistra tak jsem si je dával ani jsem nemrknul.. 8-)
PS5 Pro | LG OLED CX55
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak ja zatim zadny techniky neumim.Hraju jen asi 2-3H cistyho.
Snazim se plnit ty modry ukoly pro policii, ale porad chcipam.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Hledej sošky a nauč se něco, pak to bude pohodička :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Jo někdy mě ty souboje taky štvou, ještě že u těch drug busts se to dá vyřešit většinou tak že tu partičku bouchačů projedu autem :P

Ale je to sranda hra. Zase konečně něco, co není jen na jedno odpoledne. :)

HEAD: Hrát to na detaily Extreme je šílenost. Sice si byl zvyklej na Crossfire HD5850, tak asi sneseš dost :razz: , ale pro mě je takové fps už nepoužitelné.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Najit sosky se lehce rekne, ale hur provede :(

Jinak na extreme je to v pohode hratelny.Ty fps vubec nekolisaj.Porad se to drzi na cca 35fps+.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

V pozdější fázi hry už je budeš mít zobrazené na mapce.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Sošky, za který vás kung-fu mistr učí komba, jsou v drtivý většině k nalezení během misí pro Triádu, takže prakticky nejdou minout. V pozdějších fázích hry se budou zobrazovat na mapě, ale budou třeba v nepřístupných objektech tzn. opět je seberete až při nějaký story misi.

Jinak nechápu - NECHÁPU - jak může mít někdo problém se soubojema na klávesnici a myši. 20 panáků jsem zmlátil hned z počátku hry jen se základníma kombama. Když panák zčervená, dám JEDNOU pravou myš. Následuje counter attack a pak buď začnu vázat komba, když na mě jde někdo zezadu, opět pravá myš, opět stačí pouze JEDNOU, kombo se přeruší, ale ránu nedostanu. Ono to totiž neni ta zběsile klikací kokotina typu čím víc naklikám, tím víc toho umlátim. Chce se to dívat, co panák (Wei) zrovna dělá, pamatovat si zákl. komba. Už na začátku hry vám hra řekne, že jde navázat až pět kroků na sebe tzn. např. 5 krátkejch kliků, nebo 4 krátký+1 dlouhej, 3+1 (můj oblíbenej), 2+1 apod. Pokud při zčervenání panáka někdo klikne 5x, tak je to chyba. Na counter stačí kliknout JEDNOU a to se mi občas stane, že Wei dokončuje kombo a vykrytí přijde až za vteřinu. A přesto přijde.

Tady bude chybka někde jinde.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Swat píše:Když panák zčervená, dám JEDNOU pravou myš.
A pak dostane Wei pěstí do zátylku. Začalo mi to dělat až tak po 3/4 hry. Předtím jsem neměl problém.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Mě když panák zčervená, tak prostě mačkám pravý pořád. Nesmíš ho jen zmáčknout, když kolem tebe nikdo červenej není ;)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Cely ovladani je nahovno.Pokud jen vykrejvam, tak jim nic nedelam a souboj bude trvat stomiliarddvestemilionutrispadesattisicdvetricet hodin :)
A pokud du do nich, tak vykrejvani nefunguje vzdycky.A staci 2-3rany a sem mrtvej.
Ja do nich nasiju 20 ran a nic jim neni.. :)

Ted delam tu prvni zelenou misi jak jedete tim nakladakem do pristavu a nemuzu to proste udelat.
Prvni vlnu zvladnu, ale druhou uz ne.Bastardi tam maj noze a trubky.Se proste neda..
Asi nahraju video jak se to neda dat. :mrgreen:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Hloupost. Na klávesnici a myši se to hraje opravdu v pohodě a jediný problém je již to zmiňované "Q" (hijack).
Fighty jsou v pohodě. Prostě si jedeš komba a když na tebe někdo jiný útočí tak mu jen dáš counter-attack a pokračuješ buď s ním nebo s někým jiným.

Na chlápky s nožem je třeba si dávat bacha a počkat si až zaútočí, counter-attack a pak je teprve zmydlit, než začnou zase vykrývat.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak tady je to video ani sem nedal tu prvni vlnu asi 10pokus.. :lol:
Hruza.Jako voni strasne moc vydrzej a ja nevydrzim nic
http://www.youtube.com/watch?v=tNHdStRB ... e=youtu.be
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak hlavně se to dá dost urychlit Environmental attackem. Prostě jednoho chytni a narvi ho do kontejneru.

A jsi prostě asi lama no. Celý ten tvůj způsob boje mi přijde nějaký zpomalený :lol:

A pořád jen kopeš. Dělej nějaké komba. Mačkej to levé tlačítko, používej heavy attacky ježíš. Levý, levý, dlouze levý a já nevím co ještě...
Na tom místě, kde je video jsem měl ale taky problém, ale to jen kvůli těm dementům s nožema.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Jo ty enviroment jsou někdy parádní. Sice když se na tebe sesype partička tak se hůř provádí, ale na "zbytky" je to aspoň občas pěkné zakončení (třeba hlava do větráku) :twisted:
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Kurva HEADe vždyť na to jdeš dobře. Akorát když na tebe letí červenej panák, tak nespoléhej na to, že ty to kombo dáš dřív, než on. I když jsi v kombu a on je červenej, tak dávej pravou myš. tvoje kombo se přeruší a přijde buď kryt, nebo nějakej counter attack. A je to. A dobrý je je chytit a fláknout s nima, nebo výše zmiňovanej environmental attack.

Edit: Tady jsem narychlo něco zpíchnul. Je to synovcův save, všimněte si, že ukazatel zdraví je prakticky v základu bez toho modrýho pruhu (našel jen pár těch svatyní) a používám naprosto základní komba, protože ty vychytávky jako omráčení ze vzduchu, převalení se přes panáka za něj, nebo Dim Mak má ještě zamčený. Samozřejmě hráno na klávesnici + myši.

http://www.youtube.com/watch?v=YimT-pI82gY
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jestli něco, tak ty bitky jsou příliš snadný...taky jsem nahrál z fight clubu video, jde to jak po másle..
http://www.youtube.com/watch?v=At4PX9g2taE
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

všechny bitky kde nejsou ty prasata se daj klidně projít bez jedinýho obdrženýho hitu, páč to zčervenání trvá dost dlouho. U těch prasat je někdy problém, není radno se k nim stavět zády, dávat jim čas nebo je zkoušet povalit nebo chytat, ty je potřeba oddělat nejdřív nejlépe kopem z rozeběhu a následnou sérií kopů, nejúčinnější chvat kterej zaručeně funguje na všechny je ten loket z výskoku, ten ale dostanete jako poslední v tom červeným bodování
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“