Flegy píše:ani to ne. postav nejlepsiho stihackovyho blba z BF3 k normalnimu simulatoru a je v prdeli protoze bf nema kvalitni fyziku jak prostredi, tak i letounu. je to proste stupido impotento arkada.

Ty jo vážně co už blbneš...to fakt nehraj, když seš tak dobrej...jestliže sou i ti top piloti lamy, jen protože ke posadíš k normálnímu simulátoru, co třeba Burrem? V BF3 natočil mnoho videí se scorem 100:3 např...lítá mimo to i DCS A10-C a lítá i real...
ten 1ron-tjunfisk je nejlepší EU pilot, zkus si to střílet jako on
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... DN7fc&NR=1
Já sice nejsem skiller v BF3, ale hrál sem il2 sturmovik, kde když to neumíš skončíš v zemi krátce po přistání a když přistáváš nabouráš to do země, il2 docela ovládám, sice jakoprofíci na serverech co to fakt uměj lítat fakt nejsem, ale je to úplně o něčem jinym...
V Bf3 je to sice arkáda, ale když to tak frajersky fuckuješ, tak si to zkus sám, jestli porazíš všechny nejlepší v žebříčcích na ESL...nepotřebuješ skill na vzlet ani přistání, o tom sou simulátory, ale na manévry, orientaci a aim...fakt proberte se...
A jako na nohou...to netcode je fakt trochu nedomyšlený, jak na tom videu ho zabil až potom co zdrhl do tanku, to samý se stává mě ale při mnohem praktičtjščí situaci, mě několikrát trefí a já zdrhám za roh budovy...chcípnu za rohem budovy kam kulky neměly úhel, taky kolikrát se střílim s někym a je to takový pochybný...ale zase řikat že na to není potřeba skill...fakt solíte tady solidní kraviny, jestli ste tak dobrý, že si dáváte průměrně K/D na nohou s normální zbraní kolem 3.0, tak pak můžete řikat, že to není kvůli skillu, ale v takovym případě by takovýho výsledku dosáhl každej, čemuž ani tak docela neni, čili děláte z těhc druhejch nooby a lamy, což není nic jinýho než leštění si vlastního ega, na základě toho že ostatní sou úplní dementi a jenom vy ste ti normální dobří.
Ale co mě samotnýmu se na BF3 fakt nelíbí:
- netcode
- žádnej leaning
- nesmyslně nepřesný zbraně (kulomet na scout helině dostřelí dál a přesnějš než odstřelovací puška/LMG/assault, jejichž kulky po výstřelu asi 200-300m se chovaj jak airsoftový kuličky...(surrealismus v gamingu

)
- nově v AK to AC130 jak lítá pomalu - demence, sundá ho helina = nesmysl, jety taky lítaj nesmyslně pomalu a náročnost na ovládnutí letu je až moc lehká...
Je to prostě takovej mix realismu/arkádovosti což z toho nedělá špatnou hru, ale kdybych v DICE pracoval já, udělal bych to jinak a líp...