Zdravím, dlouho jsem si neaktualizoval ovladače AMD na grafiku - poslední sem měl 12.3
a ted když mi tam vyskočilo, že je 12.8, tak sem si řek, že už to aktualizuju..
Stahnul jsem je, zaplo se to, dal jsem odinstalovat.. vše vypadalo ok
Pak jsem šel do c/amd/support/12.8 zapnul setup, abych nainstaloval novy, ale po instalaci mi to píše, že mám pořád 12.3 a nabízí mi to aktualizaci...
Stalo se vám to taky nebo dělám něco špatně?
problémy s novym catalystem..
- LetisVT
- Začátečník

- kotas
- Středně pokročilý

Re: problémy s novym catalystem..
Stáhni ty nové, ty staré odeber přes přidat nebo odebrat programy - restart - doporučuji použít utilitu DRIVER CLEANER nebo DRIVER SWEEPER - po vyčištění zbytku driverů restart - nahoď je načisto 
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- LetisVT
- Začátečník

nakonec to vyšlo tak, že sem si ovladače stáh přímo z amd stránek..
divný ale je, že to jsou jen 12.6 ... jinak se je ale aspon povedlo nainstalovat, tak nevim, jestli to mam zkusit aktualizovat dál
divný ale je, že to jsou jen 12.6 ... jinak se je ale aspon povedlo nainstalovat, tak nevim, jestli to mam zkusit aktualizovat dál
- LetisVT
- Začátečník

už to asi chápu... stále mě to nabízí ke stažení 12.8, ale když nedám stáhnout, ale přejít na web, tak po zadání OS a GPU mně to nabídne právě jen 12.6 
AMD asi někde udělalo chybu...
AMD asi někde udělalo chybu...