Zdravím, chtěl bych rozjet dva nezávislé kurzory myši na jednom pc z důvodu práce dvou lidí na jednom pc za předpokladu že mám dva monitory.Napadlo mne že pokud by to bylo možné rozchodit (pravděpodobně ve Virtual PC z toho co jsem tak vyčetl protože problém dvou nezávislých kurzorů jsem jinak neviděl řešit) tak by se dalo teoreticky hrát i nějaká méně náročná hra v mém případě třeba wow. Já se tedy ptám má s tím někdo nějaké zkušenosti popřípadě nějaké postřehy klidně i teoreticky ozkouším vše v praxi a dám vědět, popřípadě bych udělal nejaký FAQ kdyby se mi to podařilo rozchodit nějak "slušně".
Děkuji doufám že jsem trefil sekci protože mi to přišlo že se to týká hraní pokud ne prosím o přesun do správné sekce.
Dva kurzory, dvě klávesnice , dva hráči
Moderátor: Baneshee
- Nitram
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Středně pokročilý

- Nitram
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dva kurzory, dvě klávesnice , dva hráči
Rozhodně to není žádnej AAA titul na kterej potřebuji high-end pc tak to bylo myšleno. Projekt ale vypadá jak mrtvej i tak děkuji za echo... Zkusím ještě něco pohledat sám ale kdyby někdo věděl něco bližšího sem nakloněn každé radě.
Děkuji
Děkuji
- Frostys
- Začátečník

-
Já si pamatuju, že hra Settlers 2 měla multiplayer na jednom pc ve formě split-screenu. Jak to fungovalo tehdy?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Alfajk
- Začátečník

-
normalni split screen multiplayer,jak asi jinak...Frostys píše:Já si pamatuju, že hra Settlers 2 měla multiplayer na jednom pc ve formě split-screenu. Jak to fungovalo tehdy?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- lsdage
- Začátečník

-
Ja to chapu tak, ze S2 meli vlastni driver (ci co to je) na com porty, takze hra sama hlidala obe mysi.