Zdravím,
po bouřce se mi odpojilo připojení k internetu a ani k nastavení modemu se nemůžu dostat.U notebooku mi jde s toho modemu HUAVEI 520i jenom wifi, ale u stol.PC mi nejde žádný připojení.
Ve správci zařízení nemám ani ikonu síťového připojení a síťová karta gigabit je vidět ve skrytým
zařízení. Prosím o radu.
nedá se připojit k internetu
Moderátor: Don
- Palko12
- Začátečník

-
- michal.kolesa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nedá se připojit k internetu
zkus modem, restartovat, vyzkoušet jiný kabel, jinou síťovou kartu, vyzkoušet modem na jiném počítači
tento popis je strašně obecný a je možné vymyslet nespočet různý příčin a popsat všechny by bylo na diplomovou práci
tento popis je strašně obecný a je možné vymyslet nespočet různý příčin a popsat všechny by bylo na diplomovou práci
- honzaik
- Nováček

-
tohle se mi stalo o prázdninách, zjistilo se, že modem byl spálenej od blesku a skrz něj se to dostalo i do síťovek pc a ty taky byly spáleny. U tebe když jde wifi tak podle mě bude problém v síťovce. zkus připojit notebook kabelem k modemu do stejnýho portu ve kterym je kabel k postiženému pc. jestli to pujde, bude ot sítovkou v pc. jestli ne tak pravděpdoobně bude pokruvenej port u modemu a možná i sítovka
- Palko12
- Začátečník

-
Ano,notebook jsem připojil do lan4 u modemu a připojil jsem se k internetu bez problému. U stol PC jsem přidal interní síťovku a šlape to.Děkuji moc za vyřešení tohoto problému.