Režím spánku

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Michaldvd
Nováček
Nováček

Režím spánku

Příspěvek od Michaldvd »

Zdravým, ak som vytvoril tému v zlej sekcii tak sa ospravedlňujem.
Mám poskladaný a nainštalovaný PC všetko funguje ako má len mám jeden problém a tým je režim spánku. PC sa mi po potvrdení príkazu "uspať" začne tváriť akože je všetko v poriadku (vypne za obrazovka a je počuť disk ako pri uspaní keď je všetko v ok), lenže k uspávaniu nedôjde a v momente sa zobrazí úvodná obrazovka (z možnosťou výberu účtov) ako keby som ho znova prebudil. Neviete mi poradiť kde môže byť chyba? Ďakujem

Hladis//Presun
newbie5
Začátečník
Začátečník

Re: Režím spánku

Příspěvek od newbie5 »

Ovládací panel\Hardvér a zvuk\Možnosti napájania\Upraviť nastavenia plánu - Zmeniť rozšírené nastavenia plánu

+Uspať
_+Poviliť hybridný režim spánku
___Nastavenie: Vypnuté
+Nastavenia USB
_+Nastavenie selektívneho vypnutia USB
___Nastavenie: Povolené
+Multimediálne nastavenia
_+Pri zdieľaní multimediálneho obsahu
___Nastavenie: Povoliť počítaču prejsť do režimu spánku
Michaldvd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michaldvd »

WOOW ďakujem pekne, pomohlo to :) Skúšal som to postupne a uspal som ho až po zakázaní hybridného spánku.
Prečo práve toto nastavenie ovplyvňovalo režim spánku?
Luda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luda »

ahoj,nechtěl sem zakladat nove tema tak snad si tu toho někdo všimne.mam menší problem s pc.když dam pc do režimu spanku uspi se to je v pohodě,ale když ho pak vzbuim třeba pohnu myší hodí mi počítač modrou smrt.PC mam v podpise.anglicky neumim,ale co sem z toho pochopil jakože nemuže najit windows či co.
myslite že by mohl dělat problem SSD disk?
dik za pomoc
CPU : Ryzen 7 7800X3D | RAM : G.Skill FLARE X5 32GB@6000MHz cl: 28 | MB : ASUS STRIX B650E-F | GPU : RTX 4070Ti Super (Gigabyte) OC 2950/24400 MHz | Chladič : noctua nh-d15 chromax | Zdroj : Corsair RM850x | Zvuk : Xonar Phoebus | SSD : Samsung 990 Pro 1TB | Skříň : Fractal Design 7 | Monitor : Alienware QD-OLED 34"
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“