Zdravým, ak som vytvoril tému v zlej sekcii tak sa ospravedlňujem.
Mám poskladaný a nainštalovaný PC všetko funguje ako má len mám jeden problém a tým je režim spánku. PC sa mi po potvrdení príkazu "uspať" začne tváriť akože je všetko v poriadku (vypne za obrazovka a je počuť disk ako pri uspaní keď je všetko v ok), lenže k uspávaniu nedôjde a v momente sa zobrazí úvodná obrazovka (z možnosťou výberu účtov) ako keby som ho znova prebudil. Neviete mi poradiť kde môže byť chyba? Ďakujem
Hladis//Presun
Režím spánku
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Michaldvd
- Nováček
-
- newbie5
- Začátečník
-
Re: Režím spánku
Ovládací panel\Hardvér a zvuk\Možnosti napájania\Upraviť nastavenia plánu - Zmeniť rozšírené nastavenia plánu
+Uspať
_+Poviliť hybridný režim spánku
___Nastavenie: Vypnuté
+Nastavenia USB
_+Nastavenie selektívneho vypnutia USB
___Nastavenie: Povolené
+Multimediálne nastavenia
_+Pri zdieľaní multimediálneho obsahu
___Nastavenie: Povoliť počítaču prejsť do režimu spánku
+Uspať
_+Poviliť hybridný režim spánku
___Nastavenie: Vypnuté
+Nastavenia USB
_+Nastavenie selektívneho vypnutia USB
___Nastavenie: Povolené
+Multimediálne nastavenia
_+Pri zdieľaní multimediálneho obsahu
___Nastavenie: Povoliť počítaču prejsť do režimu spánku
- Michaldvd
- Nováček
-
WOOW ďakujem pekne, pomohlo to Skúšal som to postupne a uspal som ho až po zakázaní hybridného spánku.
Prečo práve toto nastavenie ovplyvňovalo režim spánku?
Prečo práve toto nastavenie ovplyvňovalo režim spánku?
- Luda
- Začátečník
-
ahoj,nechtěl sem zakladat nove tema tak snad si tu toho někdo všimne.mam menší problem s pc.když dam pc do režimu spanku uspi se to je v pohodě,ale když ho pak vzbuim třeba pohnu myší hodí mi počítač modrou smrt.PC mam v podpise.anglicky neumim,ale co sem z toho pochopil jakože nemuže najit windows či co.
myslite že by mohl dělat problem SSD disk?
dik za pomoc
myslite že by mohl dělat problem SSD disk?
dik za pomoc
CPU : Ryzen 7 7800X3D | RAM : G.Skill FLARE X5 32GB@6000MHz cl: 28 | MB : ASUS STRIX B650E-F | GPU : RTX 4070Ti Super (Gigabyte) OC 2950/24400 MHz | Chladič : noctua nh-d15 chromax | Zdroj : Corsair RM850x | Zvuk : Xonar Phoebus | SSD : Samsung 990 Pro 1TB | Skříň : Fractal Design 7 | Monitor : Alienware QD-OLED 34"