Co se stalo se článkem....?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Loiza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Co se stalo se článkem....?

Příspěvek od Loiza »

....

http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... ook-na-hry

Asi jste zrušili tento článek.... Asi se to GM nelíbilo. V podstatě těžké pomluvení, NTB za ty peníze nic moc. Plasty, ergonomie klávesnice, touchpad průměrný nebo pod, ceny přemršené, je lepší si dát základní konfiguraci a potom dokoupit sám. Ale hlavně, že mají nejlepší ceny na náhradní díly.

Jen výkon byl docela slušný, ale za tu cenu? Kvůli tomu zrušení článku?

EDIT:
Teď jsem se díval na stránky GM... díky Vaší recenzi sundali ceny přesně těch věcí, co jste psali v článku. Takže je to opravdu díky tomu :-D
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: Co se stalo se článkem....?

Příspěvek od Kamikadze »

Hezký den,
jak jste si pravděpodobně všimnul, článek byl zařazený hluboko ve webu a nikoliv jako článek dne, kterým je test základních desek. Publikován byl omylem, vydaný bude v do konce týdne.

Díky za pochopení, za jeho dočasné publikování se omlouváme.
Tomáš Šulc
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Clanek mam ulozeny, tak jsem zvedav, jestli bude vydany ve stejnem zneni ;)
Asus Rog Strix G18
PeITeeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeITeeR »

Presne. Docela smesna vymluva "Publikován byl omylem, vydaný bude v do konce týdne." ~ Myslím si, že jitrnice tady na čele většině uživatelům nerostou.. Takze nepochybne probehnou nejaka upravy.. To je zlý..
Loiza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loiza »

Máš ho někde uložený? Můžeš mi jej přeposlat? Já jsem se právě díval a nedošel jsem až na konec, ale prvních pár stránek mi opravdu stačilo :-D A potom následné shlédnutí goldmax stránek mě přesvědčilo, že mám pravdu. Cena najednou prapodivně spadla a zrovna u těch věcí, které byli popsané v recenzi :-)

Na náhody opravdu nevěřím :-D

EDIT:

co já vím a co jsem psal pro Topzine.cz a myslím si, že to tady bude taky tak, tak článek musí být napsaný a minimálně týden musí být hotov a termín publikování je daný. Takže omyl? Proč lžete? Proč nadržujete GM? To se přece nedělá. Tot fórum si má zakládat na pravdě a ne na nějakém uplácení....
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Tyto názory si dovolím nekomentovat. Pokud máte článek uložen a vyjadřujete se tímto způsobem, jsem skutečně zvědav, jestli tu po vydání článku bude alespoň jedna omluva.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Loiza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loiza »

Kamikadze píše:Tyto názory si dovolím nekomentovat. Pokud máte článek uložen a vyjadřujete se tímto způsobem, jsem skutečně zvědav, jestli tu po vydání článku bude alespoň jedna omluva.
S tím já nemám problém, jen nechápu, proč se to tedy pustilo do světa a následně smazalo. Vždyť to tam už mohlo zůstat. Ono všechny ty návaznosti nějak spolem souvisí. A jak jsem řekl, po vydání recenze najednou spadli ceny... prostě... není to divné?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Konspiracni teorie maji sve kouzlo.............ale jsem tu kvuli necemu jinemu :arrow:
Loiza píše: Tot fórum si má zakládat na pravdě a ne na nějakém uplácení....
Rad bych te upozornil ,ze toto forum nema s magazinem a jeho clanky nic spolecneho ,takze sve konspiracni teorie si nejdrive poradne promysli a klidne se muzes hned omluvit lidem toto forum spravujici. ;-)
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“