Ausf.A je vynikající tank, nevím co proti němu všichni máte. Má rychlopalné dělo a 200mm penetrace stačí i na většinu tierů 9 zepředu, desítky už se musí ětšinou střílet do boku. Používáme ho i v tier 8 rotě. Je to stejný případ jako IS-8. Ten tank je hybrid mezi těžkým a středním tankem, je s ním potřeba podle toho jezdit!Blizzard píše:Ausf.A je hrůůůza ... asi nejhorší VIII, proto bych řekl, že jet řadou E-100 nebo Maus vyjde nastejno. KT je mnohem lepší, E-75 mě přijde taky lepší než Ausf. B (ale pro někoho zas naopak) a pak maus a E-100 ... když si necháš zákl. dělo na E-100, tak se to dá ... mě se s tím základním aj líp hrálo. Takže ve finále mě to přijde jedno kama jedeš, protože s KT je šílená sranda a je vynikající a na E-100 se dá zvyknout, takže su aj rád, že sem nejel maus řadou, protože nemám rád pomalé a neobratné tanky (maus) a Ausf. A ... škoda slov
A jezdit s E-100 s Mausovým dělem je demence. Pokud chceš Mausové dělo, tak si na randomy nech E-75, která má lepší MM a kromě děla je lepší a na roty/CW Mause!
Pokud nejsi milovníkem pomalých, neohrabaných tanků co sice mají pancíř, ale větší tiery je stejně bez problémů prostřelují, tak určitě KV-1S. KV-1S je nejlepší tier 6 tank. Výborné dělo, slušná pohyblivost. Akorát pomalu nabíjí. Potom je to vyrovnané, někomu sedí IS, někomu KV-3. IS-3 versus KV-4 je stejná situace jako na tieru 6, IS-3 je výborný tank, KV-4 pomalá mrcha, na které musíš najezdit moc expů (asi přes 100 000XP) než vůbec dostaneš dělo, co něco prostřelí a po KV-4 je ST-1, se kterým taky musíš najezdit mraky expů s tragickým stock dělem. IS-8 je výborný tank, napůl medko, ale člověk s ním musí umět hrát.HentaiRush píše:Pánové,
právě drandím s KV-1 a rozhoduju se, s čím jezdit dále..