Flash banner - prosim o radu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Flash banner - prosim o radu

Příspěvek od gribo »

Chtel bych vas pozadat o radu mam flash animaci respektive animovany banner na nejake firemni stranky. Firma, ktera spravuje tyto stranky po mne chce aby byl banner velikosti 250x250px. Tento rozmer jsem pochopitelne nastavil pri zakladani noveho projektu. Animace funguje v poradku tak jak potrebuji, ale firma pry nemuze banner vlozit. Duvodem je, ze se pri otevreni animace roztahuje podle velikosti okna prohlizece. Jak nastavim aby mela animace pevnou velikost. Zatim si s timto lamu docela hlavu jsem rad za kazdou radu...
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Flash banner - prosim o radu

Příspěvek od gribo »

Ja osobne si myslim ze se velikost flash objectu specifikuje az pri samotnem vkladani v html kodu...
ONDRASHEK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ONDRASHEK »

Ano, odpověděl jste si sám.

V parametru <object stačí zadat width="" a height="" a rozměr flash banneru se upraví.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

prsne to jsem jim napsal ale odpoved mi prisla ze oni to jen na ty stranky vlozi nic upravovat nebudou :D. Tohle mi napsal programator....
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

Tak to bych ho poslal do rite nebo mu nauctoval nacatou hodinu za graficke prace.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“