ASUS ZENBOOK UX32VD-R4002V zkušenosti
Moderátor: Don
- Orange01
- Nováček
-
Re: ASUS ZENBOOK UX32VD-R4002V zkušenosti
Rozšířil jsem RAM na 10 GB a je to lepší......4 GB v tomhle noťasu jsou málo.
Dotaz, neustále se mi spouští větrák, běží vlastně skoro pořád, nechápu proč. Četl jsem pár hodnocení a lidi mají podobný problém. Obávám se, že reklamace nic nevyřeší, že to tak je. Jen chvíli to jede bez větráku a po chvilce větrák naběhne znovu....Jak jste na tom???
Dotaz, neustále se mi spouští větrák, běží vlastně skoro pořád, nechápu proč. Četl jsem pár hodnocení a lidi mají podobný problém. Obávám se, že reklamace nic nevyřeší, že to tak je. Jen chvíli to jede bez větráku a po chvilce větrák naběhne znovu....Jak jste na tom???
- majkl_l
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že je to asi fakt pěknej aušus... jsme rád za toshibu a už ji asi měnit fakt nebudu a zůstanu u ní...
díky moc
díky moc
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- PS3master
- Začátečník
-
Já mám vaio s13 a skvělej notebook,ale windows mě ničí
Probook 430G2
- majkl_l
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nechi bejt hnusnej, ale známej co má jabko, tak říká, že v tabulkovejch editorech se bez maker nehne ana to potřebuje wydle, spoustu věcí (naneštěstí) jinde než ve wydlích nespustí a pokud nepotřebuješ jinej OS extra kvůli práci, tak sedmičky, případně XPčka nejsou tak tragický...
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Orange01
- Nováček
-
Pokud máte někdo nějaký zkušenosti s větrákem tohoto NB, podělte se o zkušenosti. Jinak ten noťas funguje dobře, ale je na něj dost reklamací, nechápu. Můj kus zatím ok.......
- PS3master
- Začátečník
-
Tak nevím jak známej, ale na mac os je přece office od MS. Hry nehraju a všechny ostatní známé programy(photoshop atd) jsou na mac os také. Nějaký levný náhradní balasty bych byl radši, když na to ani nebudou. Nevím o aplikaci, kterou teď používám na windows a nebyla by pro mac
Probook 430G2
- majkl_l
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jabko obecně sucks.. v dnešní době sehnat jabko na práci s matnym displejem je téměř nemožný - další důvod, proč je u mne jabko mrtvý....
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- pparek
- Nováček
-
Já počítáč používám většinou v režimu Battery saving a tam se mi větrák snad ani nezapne. Pokud ano, tak jen na chvilku a pak zase dlouho nic.
Teď jsem zkoušel plný výkon a hrál jsem asi půl hodiny World of Warcraft. Rozjedu to ve FullHD asi na poloviční detaily a jede to krásně plynule. Nicméně se počítač celkem dost zahřál a celou dobu jel větrák, ale nijak zvlášť nahlas. Jelikož mam zaplé i stolní PC, tak jsem ten větráček notebooku v podstatě neslyšel. Jinak baterka šla brutálně dolů. Vydržela by tak asi maximálně hodinu, možná ani ne.
@Orange01 - Jak jsi na tom s výdrží baterky po tom rozšíření na 10GB? Já na to taky právě myslím, ale nerad bych si snížil výdrž notebooku. Ale minimálně na 6GB bych to chtěl udělat. Výměnu mám naplánovanou rovnou i s SSD. Chlapík v na podpoře ASUS mi řekl, že kvůli záruce si to musím nechat vyměnit v nějakém ASUS servisu.
Teď jsem zkoušel plný výkon a hrál jsem asi půl hodiny World of Warcraft. Rozjedu to ve FullHD asi na poloviční detaily a jede to krásně plynule. Nicméně se počítač celkem dost zahřál a celou dobu jel větrák, ale nijak zvlášť nahlas. Jelikož mam zaplé i stolní PC, tak jsem ten větráček notebooku v podstatě neslyšel. Jinak baterka šla brutálně dolů. Vydržela by tak asi maximálně hodinu, možná ani ne.
@Orange01 - Jak jsi na tom s výdrží baterky po tom rozšíření na 10GB? Já na to taky právě myslím, ale nerad bych si snížil výdrž notebooku. Ale minimálně na 6GB bych to chtěl udělat. Výměnu mám naplánovanou rovnou i s SSD. Chlapík v na podpoře ASUS mi řekl, že kvůli záruce si to musím nechat vyměnit v nějakém ASUS servisu.
- PS3master
- Začátečník
-
Ono je to spíš, že windows obecně sucks, dočteš se to všude. Už pěkných pár let. A matnej displej je shit, nejlepší je lesklej.majkl_l píše:jabko obecně sucks.. v dnešní době sehnat jabko na práci s matnym displejem je téměř nemožný - další důvod, proč je u mne jabko mrtvý....
Probook 430G2
- majkl_l
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
aha.. tak mi ukaž, jak budu v kanclu nebo v terénu pracovat, když mi bude do xichtu svítit sluníčko a na displeji místo textu nebo práce vidět svůj xicht...
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- PS3master
- Začátečník
-
- majkl_l
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
aha... a jak chceš do kanclu narvat roletu? nebo někde venku nebo v autobusu? to je vidět, že to máš jen prdel na židli a nic neděláš, protože kdybys něco dělal, tak bys zjistil, že ne vždycky můžeš dělat v ideálních podmínkách...
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- Orange01
- Nováček
-
@pparek - po rozšíření mě to žere baterku podle mě stejně, zatím jsem rozdíly nepozoroval. Je to ale hlavně svižnější, takže i kdyby to bralo trochu víc baterky, za zlepšení výkonu to podle mě stojí.
- PS3master
- Začátečník
-
Já nevím proč by se do konclu nedala dát na okno roleta, aby mě nesvítilo do xichtu...a nevím jak ty, ale mě stačí na práci venku telefon
Probook 430G2
- pparek
- Nováček
-
Do teď jsem měl notebook s lesklým displejem a už bych se snažil vybírat pouze s matným. Jsem rád, že má tento notebook matný displej, protože mi vyhovuje daleko víc.
- majkl_l
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
do cizího kanclu těžko narvu roletu a docela by mne zajímalo, jak venku na mobilu udělám editaci v tabulkovym editoru a budu schopen multitaskingově pracovat... jabka to neuměj na mobilu vůbec, android je taky vošmelenej a wydle zase směřujou ke stejnýmu vokleštěnýmu konceptu jako jabka... takže se dostáváme k tomu, že WM6 byl optimální multitaskingovej OS, kterej ale měl tunu chyb, protože support stál za prd... takže těžko budu v terénu pracovat jen s mobilem...PS3master píše:Já nevím proč by se do konclu nedala dát na okno roleta, aby mě nesvítilo do xichtu...a nevím jak ty, ale mě stačí na práci venku telefon
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- die.catana
- Nováček
-
Všichni vědí že lesklý displej je shit, jenomže si ho kupuje většina uživatelů protože jsou to vesnický lamy co se jim líbí lesklé věci. Kvůli takovým de...ům se prostě nedají rozumně sehnat booky na práci.
Najděte si rozumný ultrabook s kvalitním displejem pro práci, nemožné. Tady Asus vede na plné čáře.
Ten kdo doopravdy nepracuje s PC neustále asi nikdy nepochopí...
pro toho kdo se bude pohoršovat... jsem taky s vesnice
Najděte si rozumný ultrabook s kvalitním displejem pro práci, nemožné. Tady Asus vede na plné čáře.
Ten kdo doopravdy nepracuje s PC neustále asi nikdy nepochopí...
pro toho kdo se bude pohoršovat... jsem taky s vesnice
- orgasmic
- Začátečník
-
Ano, podle Vasich omezenych nazoru jste.
Tisic lidi, tisic chuti.
Dnes je nabidka matnych displayu velika.
Ja osobne taky davam prednost lesklemu (ikdyz mam matny), protoze nabizi lepsi podani barev a lepsi kontrast.
Tisic lidi, tisic chuti.
Dnes je nabidka matnych displayu velika.
Ja osobne taky davam prednost lesklemu (ikdyz mam matny), protoze nabizi lepsi podani barev a lepsi kontrast.
Asus Rog Strix G18
- die.catana
- Nováček
-
- orgasmic
- Začátečník
-