Zasekání PC

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Methodman
Nováček
Nováček

Zasekání PC

Příspěvek od Methodman »

Ahoj lidi.
Předem se omlouvám za založení nového tématu protože to moje zasekávání PC sem prostě ještě nikde neviděl nevím co s tím prostě ani co dát do vyhledávače. Takže mám asi takový problém ..... Hry,filmy,programy,videa na netu atd. jedou v klidu všechno na plný B2, BF3, Diablo 3, atd akorát sem tam se mi škubne adobe flash player sem tam .... takže můj hlavní problém je, že asi tak po 1 měsíci co jsem měl komp doma tak se mi po chvilkách vždy zaseknul ale jenom při tom když sem vypl monitor a šel jsem pryč (nechal jsem stahovat nějaký věci atd..) a třeba po 3 hodinách sem se vrátil zkontrolovat jak si vedou tahaný věci a komp zatuhlej. Jediný co vždy pomohlo bylo že jsem dal CTRL+ALT+DEL a najelo mi to do toho seznamu na výběr (správce atd.). Tak jsem si říkal,že už mám asi zaprasenej komp tak sem jsem ho přeinstaloval a hodil jsem si sem ultimate win7 a dělá to pořád ( zase odendu a třeba po hodce se vrátím a zapnu monitor a pc zase kouslej a zase opakuju ctrl+ ..... než to zase naběhne trvá to někdy až 1 min).V kompu mám všechny drivery + programy co potřebuju a tak v pořádku naistalovaný. Moje sestava přikládám v raru + scan teplot(http://uloz.to/xLD9uTA/komp-rar). Jinak při hraní nebo jakékoliv práci s kompem se nikdy nezasekl , jenom v případě té nečinosti. Děkuji všem předem za rady případně nějaky typy jak z toho ven.

//shelby_nr: presun do správne sekce.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“