Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od VictimCZ »

LoCo99 píše:a to mi chcete říct že injektor kterej může injektovat uplně cokoliv je legálnější než tweaker ? :D
ja to nikdy neresil a nestudoval. tak jako tak modifikujes soubor hry. a pri kazde takove modifikaci riskujes zda neprekrocis hranici pb.
ale podstata veci je ze to v dobe kdy to zaclo bylo udelano pro zlepseni grafiky lidem co na to maji vykon. jde o upravu DLL ktera ovlivnuje teploty barev a nastaveni vyhlazovani nekterych prvku. v zasade pokud se dodrzi filozofie tak to je uplne ok. protoze vsechno smeti a bordel tam zustane jak ma byt. ale uzivatel dostane hezci podivanou. lepe/jinak vyvazene barvy a lepe vyhlazene objekty a efekty, nektere videa co jsem z toho videl v dobe kdy tohle zacinalo byly opravdu moc pekne a davaji najevbo ze ten engine opravdu neco dokaze zobrazit v nejakem pusobivem stylu. a proti tomu nic nikdo nic nikdy nemel.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Někdo kdo to používá -> proč mam pocit že ten tweaker nic neovlivňuje ? pracuju normalně s tim souborem cas.cat ale měnim tam něco a vůbec žádnej efekt...

edit : tak to funguje jen na mapě grand bazar, proč ? jde o statistiku zbraně taurus44 -> render fov a zoom fov
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

kdo ví, nemusí se to taky měnit pro každou mapu?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ale jak to mam v tom udělat ? tam neni nic pro mapu, krom efekt uan mapě
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to já nevím hele, má se v tom prase vyznat, já se taky snažil odstranit ten fog smoke či co to je a nešlo to, dal se false vse co šlo a stejně to nic nezměnilo :D
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

DICE/EA zase boduje. Po falosnej reklame na bf3 a vsetko okolo toho az po armored kill "bring 5 new unlock to base game" co sa nekonalo strikes again:
http://i45.tinypic.com/2m4vxqr.jpg
http://i48.tinypic.com/16knyq.png

zmazali new weapons :lol:
btw ten bug s knifom je to ze nemozete pouzit knife ked uz niekto na serveri knifol pred 5 sek alebo knifuje
Naposledy upravil(a) Nerboard dne ned 30. zář 2012, 21:54, celkem upraveno 1 x.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

LoCo99 píše:a tohle neni žádnej cheat, vemte si jak vypadá progaming u Codka -> promod kde se vypne jakejkoliv kouř (pokud chcete) a podobně + textury v rozlišení nebrečkrátnebreč
Tak to se pleteš hochu, v cod promodu nic takovýho není, za odstranění kouřů nebo používání Ambient Occlusion v nvidia CP, což způspbuje že ve smoku vidíš výrazné siluety hráčů, či zjednodušování textur až na úroveň, která překračuje hodnoty, kterou hra nastavuje standartně nejnižším grafickým nastavení bez módu, máš ban jak vyšitej a pro komunitu už si navěky scripter/md5tool bugger a cheater.

Promod nemění nic než pár vlastností hry co se týče nastavení zbraňového vybavení či speciálního match módu pro žebříčky + chování zbraní a hitboxy postav tak, aby se to lépe přizpůsobilo progamingu.
To je dobrá demagogie toto...
Všechno co děláte jsou nepovolené úpravy hry, nepovolené skripty, cheat znamená po překladu podvod a to, že si měníte a upravujete hru ve svůj prospěch tak, abyste měli nad ostatními hráči výhodu zůstává podovodem resp. podváděním, takže cheating jako cheating, je jedno jestli používáš aimbot, wallhack nebo se šťouráš v herních souborech, pouze aimbot a wallhack jsou tak okatý, že nějaký menší změny v nějakym nastavení (viz ty AA zabíjející na caspianu base to base), pokud nemáš páru otom, že to vůbec jde udělat, si všimneš mnohem méně, než když vidíš, že blbec střílí samý headshoty a míří mu to samo nebo ví úplně všechno a o všech...já sem do teďka zůstával v úžasu, jak mě můžou některý ty AA dávat skoro přes celou mapu, než jsem si to sám nevyzkoušel, jak těžký to v tom AAčku je...i tak jsem byl na pochybách, jestli náhodou nemá crazy skill, jenomže ikdyž jsem já hitoval přes celou mapu, udělalo mu to pár škrábanců na laku a sundat AAčkem něco vůbec není pr*el...takže začínám mít výrazné pochybnosti o čistotě některých "super AA boterů"...
A je paradoxní, že se dozvídám, že v BF3 udělalo DICE vše clientside, když před nedávnem sem na jednom fóru zabývající se modifikací a možná i hackováním BF3 četl, že je to obtížné z toho důvodu, že naopak je vše server-side...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Heh, to se mi fakt jen zdá. Ti, co tu nejvíc nadávají na cheatery a chyby hry, teď začnou cheatovat a využívat glitchů.. kam ten svět spěje :lol:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

VictimCZ píše:
Flegy píše:VictimCZ: az dice/ea nejak zaridi odklizeni veskerych glitcheru, aimboteru a norecoilistu tak to nebude potreba.

viz treba tadyten aimboterskej picus http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 176437/pc/
tak prvne, cheateru se nikdy nezbavis. je to jako s viry. anticheat se vyciji proti znamym cheatum a cheatum tak smeckovym ze je detekuje na zaklade jiz zavedenych instrukci,
Jenze dice jeste s zadnym cheatem NIC NEUDELALA! jediny co opravily je metrosexualni glitche a to jen nektery.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

omfg ultra noob gay cheater fuckin glitcher !

já nechci od toho tweakeru nic jinýho, než zvednout fov u pistolí tak jako to je v COD

sam_217 : no já ti nevim, ale v tý době co sem já hrál tak Bčkem nebo čim si vyvolal nabídku kde sis mohl vypnout takovej ten bordel na zemi, poletující srágory a stáhnout detail textur a modelů.... jako kouřák byl furt kouřák, ale nebyla tam taková ta mlha při zemi a prach
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Jo, ale to neovlivnilo hratelnost nebo výhody ve hře, bordel na zemi sis vypnul to jo, takže ti zůstaly čistý ulice a baráky - žralo to dost fps, celkovej fog a fx poletujících papírků ve vzduchu je pěkná okrasa, kterou taky bohužel zrušili, viditelnost neomezuje, pouze žere výkona zkrášluje hru, stejně jakože vypli stíny a dynamic lighting, detailnost textur nikdy víc snížit nešla, než šla po celou dobu i bez promodu v klasickym nastavení detailů v menu, takže vše na low v nastavení a bilinear filtr...
jediný cos mohl měnit je geometrie objektů a to žes vypnul mapping těch textur, takže z textur byly rovný placky - ale to taky neovlivňuje výhodu či nevýhodu nad spoluhráčem (já sám tohle nevypínám) jediný cos mohl zhoršit je filtering textur, kterej ale nikdo nepoužívá, protože to pak vidíš takový ho*no, že to znevýhodňuje max tebe a další kraviny, který sám nevypínám jakož je např specular map(lesky) díry ve zdech po kulkách, viditelnost střel...to všechno mi spíš pomáhá, až na ten specular map, ale ten si lidi běžně vypínali na nemodifikovaný verzi hry přes klasické nastavení detailů - to vše kvůli praštěnym pro gamerům s předpotopním PC, kteří si snad museli vypnout i obrazovku, aby si CoD pustili aspoň na 125fps...

To na BF3 má(musí) každej nějakej rozumnej PC a i tak stále hodně hráčů co to hrotěj, nehrajou na ultra jako my, ale zapínaj LOW detaily a LOW rozlišení, aby jim BF3 šlo na 200fps, protože se to pak hraje docela jinak - a to už stačí mrknout do threadu o Vsync, užitnosti vyšších vertikálních obnovovacích frekvencí monitorů spolu s vysokými FPS...ale všechny tyhle modifikace maj svoje meze...a ne to co se nám tady předvádí jako měnění fovů do extrému dle libosti (to i ten promod má sice rozšířenej fov, ale taky je tam vytvořenej novej limit, přes kterej se nedá dostat)a vypínání jinech dalších důležitejch věcí spolu s úpravou dmg zbraní.....pche, že vás to baví...je to sranda to zkusit, i já si to zkusim, ale pak (Stejně jako v cod) to zas vypnu a hraju normal...stejný kraviny sem zkoušel s modifikací .exe CoD4 kde sem si zapínal takový kraviny jako 3rd person atd, ale jen na zkoušku, hra mě baví v první řadě hlavně proto, jaká je a to že se dá hacknout je až druhotná záležitost, zkusim, potěšim se jak sem dobrej že sem to hacknul(btw nechápu lidi, co baví používat hacky co udělal někdo jinej), ale nebudu si kvůli tomu kazit přece hru ne?
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Já hraju na low, protože mám vrak - 5770 to fakt nedává. :lol:
Obrázek
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Už jste viděli ty nové úkoly? Jen si říkám škoda že tu nebyli v tu dobu když jsem ty zbraně odemykal na psí známku. Že bych to zašel vystřílet na METRO :lol:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

tak možná něco dice upravilo, dneska mě to vykoplo na 5 minut za MD5TOOL ze serveru, kde mě to ještě včera šlo
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

takže máš global ban na GGC streamu ?
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

nema. len sa to rozkriklo a admini zacali pouzivat md5 check. je to volitelna moznost punkbusteru. admini si to mozu tad na svoj server. dice este nic neurobilo. ten md5 check pouziva tak 5% serverov. no teraz uz mozno viac :lol:
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

ne, říkám že to byl kick, něco s pb a o 5 minutách se tam psalo, sem to smáznul, dal opravit instalaci a normálně ten server zas valí
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

achjo :( škoda že to neni ošetřený jen u nějakejch hodnot... já chci mít ten non-blue filtr a ten upravenej fov na zbraních
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“