NO NAME - by GRIBO

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: NO NAME - by GRIBO

Příspěvek od Trinom »

2000 je jemnej, ale leštit nebude. Na leštění je ještě mnohem jemnější lešticí pasta.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Takže slíbené fotky (Bohužel fotak je stále v expedici)....

Nástřik základovou barvou.
Obrázek

Obrázek

Detail na rubovou stranu přední části. Tu jsem jen lehce přestříkal jednou vrstvou základové barvy. Ještě na ní budu lepit tlumící pěnu ACUTAKE, která je v celém PC.
Obrázek

Obrázek

Držák na ventilátor zkompletován. Mám dojem, že byl dotaz na uchycení. 3patně jsem pochopil otázku a odpověděl jsem na něco jiného. Takže držák je přípevněn pomocí suchého zipu. Z jedné strany je na zipu samolepící vrstva...
Obrázek
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Ha, Phinix.. :)
Wannabe dickface... :]
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

:) Jo no to jsem si uvedomil az kdyz uz to bylo vyrezane :D.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

FINAL FOTO

Nebudu to moc obkecavat mam nehodu na klavesnici vice foto.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

Paradni :) To tlacitko ale chtelo zamaskovat .) To je trosku jak pest na oko :)
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

To je trochu zamer nechtel jsem aby to bylo az moc cerne tak jsem to chtel trochu nabourat tou stribrnou.....
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

Skoda, ze se u nas moc neprodavaji tydle tlacika podsvicene (teda ja nenasel obchod, kde by se to mohlo objednat napr po 2 kusech).
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

myslím, že kdyby ses poptal ve firmách, co vyrábí výtahy, tak by ti určitě poradili. pořád to jsou jen antivandaly, nic extra vzácnýho.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Tiero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tiero »

Tohle má + společné pro tlačítko i podsvícení. Takže buď udělat podsvícení znovu a nebo upravit odpory diod a jejich napájení.

Tak sem koukal na specifikace a uvádí se 12 a24 V -klik

Barvy sem zatím potkal jen červenou, žlutou a modrou. Dalo by se zkombinovat pul na POWER a půl na HDD. Už to mám v plánu :D
Naposledy upravil(a) Tiero dne pon 10. zář 2012, 21:46, celkem upraveno 1 x.
"Třeba je to jen špatná čtvrť..."
"Hele, ve špatný čtvrti maj rozbitý okna a na rohu se opíjejí děti. Tohle... Tohle je k***a konec světa!"
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

Budu objednavat zde a uz dost OT :)
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

tyhle jsou maličký a maj strašně dlouhej zdvih. jedno mám a je k ničemu.
To OTISácký výtahový je přesně to, co jsem myslel.
Skacee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skacee »

Pékně uděláno, pěkný koncept. Otázkou je zda-li ty kovové čudlíky nenarušují celkový design.
C_shrimpy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C_shrimpy »

Je to krasne cisty a povedeny case. Moc se mi libi jak je vse schovano pod celnim panelem, preciznost s kterou je vsechno strikane i vyrezavane. Obzvlast to vyrezavani pres rohy celniho panelu je dost zajimave. Vazne pekny napad i provedeni.
PC:
Fractal Design Define R6 Black Pearl | Intel Core i9 9900K @5100Mhz | Noctua NH-D15| ASUS ROG Strix Z390-f gaming | G.Skill TridentZ 3600Mhz 2x8GB | Inno3D RTX 3080ti iChillX4 | Samsung 3x SM981 2TB | ASUS ROG Thor 1200W Platinum | Logitech Z5500 5.1 | Samsung 43" CJ890x
HTPC:
Custom šuplíkový build| Intel Core i5 10600 | NZXT Kraken X31 | ASUS ROG Strix Z490-G gaming | ASUS GTX 980Ti Strix Gaming + NZXT Kraken X31 | Samsung 2x SM981 2TB | Corsair HX650 | ASUS Xonar DX | Onkyo TX-NR696 | HECO 4x Victa 201 + Victa center 101 + JAMO C910
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Pěkné... hodně, obdivuju tvou trpělivost s broušením těch honeycomb. Já bych dal jednu, křivou jak prase, a pak bych to rozmlátil :lol: A tvoje? Jedna jako druhá, přesné.

Taky se mi moc to tlačítko nelíbí, ale to už je detail. Fakt luxus
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak se koukam ze zmizely fotky "zase". Dal jsem tedy obrazky na rajce tak jestli bude mit nekdo zajem.

TADY JSOU FOTKY Z PROJEKTU
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Paráda! Pěkná kombinace černý case a oranžovejch větráků. Osobně bych akorát nepoužil modrý diody, ale ladil bych to do tý oranžády (ale to je věc vkusu). Jinak opravdu super! Po dlouhý době konečně pořádná práce.

Za trpělivost s broušením všech těch šestiúhelníčků dávám všechny palce až ke stropu.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Odpovědět

Zpět na „Projekty“