Jaky RAID radic<

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

spawn866
Začátečník
Začátečník

Re: Jaky RAID radic<

Příspěvek od spawn866 »

zdravim,chci si koupit tuto desku:http://www.czc.cz/asus-maximus-v-gene-i ... 99/produkt

zajimalo by me jestli je na teto desce dobry raid,popr.nemam si koupit pro raid nejaky radic?pokud ano muzete mi prosim poradit jaky radic bych si mel koupit,sem ochotny za nej dat neco kolem 1000-2000kc.pojedu dva ssd disky do raid a dva magneticke do raid...

vyplati se mi na rychlost raid0 nebo nejaky jiny raid s vice HDD?ktery raid je co se tyce rychlosti nejlepsi?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

raid 0 spolecne s ssd nedoporucuju, je to i zbytecne, protoze rozdil mezi jednim kvalitnim ssd ala crucial m4 vs 2 v raidu 0 nepoznas. narazis totiz na rychlost zpracovavani dat procesorem. navic aby si dosahl plnohodnotneho raid0 u dvou ssd byl by to krapet drazsi radic.
spawn866
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spawn866 »

Flegy píše:raid 0 spolecne s ssd nedoporucuju, je to i zbytecne, protoze rozdil mezi jednim kvalitnim ssd ala crucial m4 vs 2 v raidu 0 nepoznas. narazis totiz na rychlost zpracovavani dat procesorem. navic aby si dosahl plnohodnotneho raid0 u dvou ssd byl by to krapet drazsi radic.
co tento radic?http://www.amazon.com/gp/offer-listing/ ... ition=used
je dobrej?mohl bys mi poradit nejakej levnej a super radic????
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

levnej řadič nebude nikdy "super"
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“