HDD se nezobrazuje

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Solstice
Nováček
Nováček

HDD se nezobrazuje

Příspěvek od Solstice »

Koupil jsem si kromě disku pro OS také další disk jako datové úložiště a to WD RE4 (WD1003FBYX), ale mám problém s tím, že se mi ve Windows vůbec nezobrazuje.
V BIOSu je normálně vidět a i při instalaci Win 7 se zobrazil jako možná varianta, kam nainstalovat OS. I ovladače se pro něj nainstalovaly. Tak čím to je, že pak jako by tam nebyl?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: HDD se nezobrazuje

Příspěvek od Alfajk »

ve spravci zarizeni ho vidis ?(ovladaci panely -spravce zarizeni) a co ve spravci disku ?( pravej klik na pocitac - spravovat - spravce disku)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

prosím tě,prostě si ten disk povol ve správci HDD ,naformatuj a přiřad písmenko.
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Solstice
Nováček
Nováček

Příspěvek od Solstice »

OK díky za radu, skutečně to chtělo inicializaci a naformátování ve Správci disku o jehož existenci jsem neměl ani ponětí :oops: ale už to běží jak má, díky
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“