Acer Travelmate 2300 Nelze připojit na WiFi

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Acer Travelmate 2300 Nelze připojit na WiFi

Příspěvek od Spetsnaz »

Zdarec mám problém. Nainstaloval jsem si doma WiFi Router (Tenda W311R+) Normálně ho naisntaloval a zapojil nastavil WPA2 PSK,udělal heslo atd.... Ale nemůže se svým notebookem připojit. Wifi sítě vyhledá a když zadám heslo tak se začne připojovat a pak nic prostě... Nepřipojí se.. Přitom ze svýho mobilu HTC s Androidem není absolutně žádnej problém. Neporadíte mě kde hledat chybu?

Na notebooku jsou Windows XP Proffessional SP 3. Jedná se starej notebook (Intel Celeron 1400Mhz,750Mb RAM , 64MB VGA....)
Ovladače na Wifi jsou nainstalovaný nejnovější...

Prosím o pomoc...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Acer Travelmate 2300 Nelze připojit na WiFi

Příspěvek od Butch »

Malo informaci, ale tusil bych ze nb je stary a bude mit treba jen "B" sitovku a router ti jede na "G" nebo "N".
Ale to je jen tip.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

U staršího NB nemusí být podpora pro WPA2. Zkusil bych na routru nastavit pouze WPA.
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

WPA jsem zkousel a tam se pak objevilo načítání sítové adresy a dál nic...nepřipojilo se...
A když router jede na G nebo N dá se to nějak vyřešit?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

a wifi sitovka v nb tedy je jaka? Pokud umi jen "B" a ty na routeru pres spravu nemuzes nastavit treba B/G, tak se proste nepripojis.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

Zespodu NB je napsán že obsahuje Transmiter Module Ambit T60N871. V systému ve správci zařízení je napsáno že Acer IPN2220

EDIT : Takže ted jsem skusil nainstalovat jinej ovladač z netu a valí vše jak má... Díky za snahu
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“