Dobrý den,
mám notebook Lenovo Z580 a posledních pár dní mě zlobí levý reproduktor - je hodně zeslabený, většinu zvuků slyším zprava, když ve winamou posunuji aby hrál jen jeden a pak drhý, tak je výrazně tišší. V nastavení zvuku jsou ale oba vyváženy stejně, a když připojím sluchátka tak hrjaí obě strany stejně. Já vím že je to asi hardware problém na reklamaci, ale potřebuju počítač téměř denně do školy a do práce, zároveň nechci mít notebook s nefunkčním reproduktorem.
Každopádně jedna zajímavá věc, pokud nechám hrát jen ten levý reproduktor a pořád zvyšuji hlasitost, tak v jednom bodě jakoby něco "přeskočí", a už začne řvát nahlas, takže ztlumím a pak hrají oba stejně. Ale nechci to dělat po každém restartu, navíc nevím kdy odejde natrvalo...
Notebook - levý reproduktor
Moderátor: CageJ
- lester8888
- Nováček

-
- dohnalik
- Středně pokročilý

Re: Notebook - levý reproduktor
Připoj sluchátka, dělá to pořád? Vypadá to na špatnej spoj, poděkuj EU a ROHS...
- lester8888
- Nováček

-
Re: Notebook - levý reproduktor
Právěže sluchátka to nedělají
.
Ale mě nejde do hlavy to, že se to dá "spravit" tím, že zvednu hlasitost - pak reprák jakoby "naskočí", a pak můžu už zase zeslabit a reprák jede už normálně - zase až do dalšího restartu...
Ale mě nejde do hlavy to, že se to dá "spravit" tím, že zvednu hlasitost - pak reprák jakoby "naskočí", a pak můžu už zase zeslabit a reprák jede už normálně - zase až do dalšího restartu...