World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od HEAD »

Wot to neni je to ovladacema.Ja tam zadny dropy nemam.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To že neumějí optimalizovat v roce 2012 hru pro vícejádrový procesory a nový AMD grafiky není chyba hardwaru ale soudruhů...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Mě to přijde pod nějakejch 60-70 fps docela trhavý, takže jsem spokojenej, že frčím nad 100 po většinu času :-)
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Já už jsem si na to zvykl, hraju na nějakých 35 fps na max detaily a rozliško s gtx 460.
Mám totiž jenom 20" monitor 1680x1050, takže pohoda :)
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Mě se trasírky zobrazujou standartně, nechápu, co tady furt řešíte, stejně je z 99% chyba na židli... A debilní flamy ohledně GK si táhněte řešit do sekcí spojených s honěním nad AMD/NV :-D
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

V mem pripade muze byt chyba v nejakem modu ale za ostatni mluvit nemuzu. Ale obevila se az s 0.8.0 a seka se to na te mape i pri 100FPS a laguje jak cyp a nejsem jediny podle chatu ve hre. Takze bude opravdu problem v modu nebo ve hre.

Zdali to dela jen na amd nebo i na nvidii netusim ale aby to delalo tohle vsechno a jen na jedne mape je moc velka nahoda nato aby to bylo ovladaci.

//LOVIT: promaz OT a příště to nebude bez trestu
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

specializace "maskování" a "opravy" musí být také ne všech nebo stačí třeba 2?
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jelikoz se to prumeruje pres celou posadku tak idealne na vsech
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

a vadí, že to není ve stejné lajně? 2 maskování mám v 1. řadě a zbytek plánuju do druhé a pro ty 2 nevim ještě co ... (je to u arty)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

nie, je to jedno
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Napriklad maskovani 100% + 25% + 68% = 64% celyho tanku
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

aha ... jo takto se to počítá 8-)
feke
Nováček
Nováček

Příspěvek od feke »

Jako začátečník v této hře bych se chtěl zeptat zkušenějších,
jakým způsobem se dá získat další místo v garáži, pokud zatím nechci investovat přímo peníze? Přibudou mi nějak "automaticky" při zkoumání dalších vozidel nebo je jich pořád pouze 5 a další si musím dokoupit? Dají se goldy sehnat přímo ve hře nebo je třeba je vždy nějakým způsobem koupit?

Děkuji za odpověď.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, Phenom II X4 955BE, 8GB RAM, HD6950unlock@840/1300, Enermax MODU82+ 525W, WIN 7 ULT 64bit, 24"LCD
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Goldy dostavas za dobyte uzemi v pripade ze si v nejakem klanu. Ale jak to presne je nevim. Zatim sem jeste CW nemel navic pres prazdniny jsou CW off. JInak si je musis kupovat.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Goldy se daji ziskat z nejakych eventu nebo gift codem pri registraci
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

turnaje, eventy
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

A jestli obetujes 150kc tak si pri sleve tech garazi muzes koupit treba 10 8-) obcas byva garaz slevnena na 150g
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jo, posledně sem tak nějak klikal a klikal... mám asi 25 míst :-)
Nick za 2500G ať si strčej někam a tu jejich chcípáckou akci na amíky tak nějak nevyužiju, protože od nich vlastním pouze T26E4, škoda.
feke
Nováček
Nováček

Příspěvek od feke »

Děkuji,
takže automaticky za vyzkoumaná vozidla mi místo v garáži nepřibude..
Nevím jestli by mě nějaký klan vzal, mám teprve kolem 200 bitev, takže zatím úplný začátečník...
A co se týče turnajů a eventů, tak nevím, kde k nim přijít. Hra mi nabízí zatím pouze možnosti Bitvy - náhodné, cvičné a čety a roty...
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, Phenom II X4 955BE, 8GB RAM, HD6950unlock@840/1300, Enermax MODU82+ 525W, WIN 7 ULT 64bit, 24"LCD
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

turnaje rozhodne až neskôr, väčšinou sa hrajú t10, t8 a t6, miestami nejaké fun cupy (arty, t1). Eventy sleduj na stránke worldoftanks.eu, vždy sú nejaké súťaže, ať už kreatívne, hádanky alebo priamo v hre.
Čo sa týka klanu, 200 odohraných hier je ešte vážne málo :)

PS:
Vítězství!
Bitva: Himmelsdorf 11 October, 2012 17:38:33
Vozidlo: MS-1
Získáno zkušeností: 1,640 (x2 za první vítěznou bitvu dne)
Získáno kreditů: 8,456
Úspěchy v bitvě: Válečník, Obránce, Mistr dělostřelec, Vzorný tankista: Hrdina
Naposledy upravil(a) RiCK dne čtv 11. říj 2012, 17:47, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“