Za mňa parádna hra. Dačo ako boostnutý FlatOut. Ostatné DiRT-y ma po dobe prestali baviť ale to u Showdown neplatí! Grafika DiRT-ovsky úžasná (ten engine je snáď dokonalý?!?), trate jednoduché ale zábavné, kopa aut, nejaké to ich vylepšovanie. Ovládanie je silne arkádovité, čo ja rád, predsa je to o zábave, nie
DiRT Showdown
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

DiRT Showdown
Tak čo, hrajete to niekto? Nenašiel som tu o tejto skvelej hre ešte žiadnu tému tak asi nie, či? 
Za mňa parádna hra. Dačo ako boostnutý FlatOut. Ostatné DiRT-y ma po dobe prestali baviť ale to u Showdown neplatí! Grafika DiRT-ovsky úžasná (ten engine je snáď dokonalý?!?), trate jednoduché ale zábavné, kopa aut, nejaké to ich vylepšovanie. Ovládanie je silne arkádovité, čo ja rád, predsa je to o zábave, nie
To kupovanie a upravovanie aut je stále trochu neprehľadné, presne ako to bolo u predchádzajúcich DiRT-och ale dá sa to prežiť.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- oneill_sx1
- Začátečník

Re: DiRT Showdown
Hraju, multiplayer je super, ale dostanu se k tomu tak jednou týdně.