Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od iOioo »

už som to písal vyššie keďže hovorím o konkrétnom prípade kde a kedy sa to stalo tak všetkých hráčov čo tam vtedy hrali poznám a boli sme všetci aj na teamspeaku lebo sme ten server testovali keďže bude využívaný viac-menej na privátne hry ako na public
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

pokud je neznáš osobně tak jim těžko můžeš věřit
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

odohral som s nimi rok privátnych zápasov a keby niekto z nich cheatoval tak si to určite z tých 64 hráčov niekto všimne nemyslíš ? :) ohľadom tohto konkrétneho prípadu nemá moc cenu diskutovať ;)
ako cheaterov určite behá hodne po serveroch ale hľadať ich aj tam kde nie sú ...
a to že niekoho poznáš osobne neznamená že nemôže cheatovať :)
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

já myslel osobně třeba 10 a víc let, ne že jsi ho viděl a řekl mu čau :D
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

//Flegy - smazan nevhodny obrazek[/quote]

co na tom obrazku bylo nevhodneho ? to ze tam je videt ze tam dle vseho ty nadavas lidem ?
but chlap a rekni ze ti ruplo v kouli a hod to za hlavu.
nebo rekni ze jsi to nebyl a v tom pripade ti nemuze zadnym pripadem vadit ze tam ten obrazek je kdyz se te netyka
ale nechovej se jako dite co ma klice od tatova supliku. pak to je jen cenzura.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

byl nevhodný, vulgární :D hele já taky nadávám jak malej když mě zabíjí bot, kterej si hraje na to, že nic nemá.... je tam voteban a lidi s tím nic nedělají, mě připadá, že to hrajou tupý ovce
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

viz iceboss. je fakt, ze sem jim nadaval, ale to neznamena, ze budete postovat obrazky s vulgarnim obsahem na toto forum, kdyz to pravidla zakazujou

jinak napriklad tahle chorvatska socka ( FuT-CaseAddict ). ve stihacce dava vsechno na 1 kulku z kanonu, ma silene vysokej ping, baserapuje. a ko*utci t ELFI se ho jeste zastavaj, ze je to preci normalni... ted se pridas i ty ioioo vid... jasny, je to uplne normalni...podle vas nenormalnich.

souhlas s icebossem... drtiva vetsina lidi co hrajou BF3 jsou cheatujici/glitchujici socky
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

http://www.youtube.com/watch?v=uBgmEQjIo48 na ofik "esport turnajoch" (ako moze niekto hrat BF3 sutazivo je mimo mna, suppression, random deviation atd). tiez ti to nezaruci ze budu hrat fer len kvoli tomu ze to je turnaj a klan a neviem co vsetko.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

říkám, je to podělaně náhoďácká hra kde může mít cheat každej franta, pokud se na toho hráče nezaměříš a nesleduješ ho, tak nemáš šanci poznat kdo tu lítá s no recoilem, wh atd...
hlavně samotná hra je zabugovaná, netcode stojí za velký kulový.... třeba dneska hraju s broknama na DM, ping mám 30, střílím do týpka z metru, stihnu vystřelit přesně 3 rány do těla a on mě stejně zabije dřív a ještě má 100 hp... přitom vidím, jak to s ním cuká....
a nejlepší jsou killy za zdí, ty úplně miluju, člověk milion kilometrů za zdí a najednou šup a je mrtvej...

Jako občas z toho chytám fakt nehorázný nervy
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

už aby vyšel MOHW :) ten totiž prej funguje, né jak betafield
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

tomuhle věříš? :D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ono cokoli od ea je peknejch par let betaverze i po xx updatech
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

a někdy se ta hra ani z beta fáze nevyhrabe ( BF3) :D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ono, kdyby odstranili moznost glitchu, cheatovani, pridali specta a predelali hitbox na server tak neni problem... takhle to bude vzdycky jen C- titul... viva la arma3 :inlove:
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Když je to "jen C-titul" tak proč ho pořád hraješ a proč stále ten rage?
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

C-titul ne C-titul pořád je to luxusní hra :-D
Chyby má ale já na ně nekoukám :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

každej den k tomu sedám abych si zanadával a následně se trochu vybil :D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Krteq: waiting for arma3 ?

a castecne viz. loco99
C_shrimpy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C_shrimpy »

Tak nejak, hra je to dobra a nic jineho u ceho bychom mohli nadavat zatim nemame. Krom toho, kdo si nestezuje, tak je spokojeny a zrovna spokojenost BF3 moc nevystihuje. Na medala se taky tesim, ale pokazde, kdyz na nej vidim reklamu primo v battlelogu, se obavam, ze s cheatery zrovna dvakrat nezatoci.
Kuprikladu predevcirem jsem se po 14 dnech vratil a chtel jsem se trochu odreagovat. Po chvili narazim na typka, zdatne vedle po sobe strilime, zatimco co on stoji a prebiji, jsem vytahl rex a vsech 6 naboju jsem nasmeroval pekne do hlavy, coz u stojiciho cile na kratkou vzdalenost nebyl zrovna problem. Kupodivu on si vklidu dobil a jeste me jednou ranou zabil se svymi 100% zdravi, takze pohoda.
Treba nekdo jednou pochopi, ze hrat multiplayer s cheaty je vlastne otrava, protoze cokoliv, co clovek trefi zabije vlastne cheat a ne hrac a to je uz dost otrava a nema smysl to takhle hrat. Ja kdyz jsem zacal hrat jsem take netrefil ani vrata od stodoly a na deset svych smrti jsem s bidou zabil jednoho hrace, ale nakonec se clovek neco nauci a nepotrebuje zadny cheat, ktery by killoval za nej.

PS: sry za tu dlouhou uvahu
PC:
Fractal Design Define R6 Black Pearl | Intel Core i9 9900K @5100Mhz | Noctua NH-D15| ASUS ROG Strix Z390-f gaming | G.Skill TridentZ 3600Mhz 2x8GB | Inno3D RTX 3080ti iChillX4 | Samsung 3x SM981 2TB | ASUS ROG Thor 1200W Platinum | Logitech Z5500 5.1 | Samsung 43" CJ890x
HTPC:
Custom šuplíkový build| Intel Core i5 10600 | NZXT Kraken X31 | ASUS ROG Strix Z490-G gaming | ASUS GTX 980Ti Strix Gaming + NZXT Kraken X31 | Samsung 2x SM981 2TB | Corsair HX650 | ASUS Xonar DX | Onkyo TX-NR696 | HECO 4x Victa 201 + Victa center 101 + JAMO C910
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Já teda nevím, vztékám se u tý hry stejně jako u BF2. Jsou dny kdy hru proklínám a nesnáším a jsou dny kdy se mi povede pár kol a hru si naprosto užívám. Oosbně s cheaterama moc problém nemám, jasně....sem tam na někoho narazím, ale že by toho bylo víc jak v BF2 třeba se mi nezdá. A když už remcáte rok jak se vám hra nelíbí tak nechápu proč jí furt hrajete? :?

BTW: na Armu 3 se brutálně těším, ale brát to jako alternativu k BF3 není úplně cajk přirovnání.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“