Zdravim mozete mi prosim poradit s vyberom NTB do ceny 650€ ?
vo vyhlade mam zatial len
Toshibu Satellite L850
Toshiba Satellite L850-129 i5-2450M (2,50G) / 15.6" HD LED / AMD HD7670 (2G) / RAM 6GB / HDD 500GB / DVDRW / WL / BT / Cam / W7HP64 SK 2y
Bude to na bezne pouzivanie , prevazne stolovy pc , zaklad je aby mal 15,6 obrazovku, 4 a viac gb ram ale najlepsie 6, a neaku lepsiu grafiku ako zdielanu.
Co sa tyka grafiky na L850 - AMD HD7670 cital som ze su to vlastne len stare graficke cipy premenovane do novej rady.
Nie je poziadavka na tom rozbehat neake nove hry ale aby sa na tom nieco rozbehalo.
Momentalne pouzivam Dell Studio 1555 ale ten firemne posuvam prec a v pohode postacoval ale nova rada Inspiron vo mne vyvolava dojem mechanickeho spracovania nizsieho ako studio. Inak na 1555ke sem tam hraju Far cry2, Crysis, Mafia2, Dead space a pod. - chcel by som sa s novym pc posunut na moznost rozbehat pokracovania tychto hier.
Pokial sa da chcel by som sa vyhnut znacke Acer pripadne Asus ktore vo firme uz nepouzivame a ani ich neponuka nas dodavatel.
Dakujem za kazde info.
Toshiba Satellite L850 alebo iny pc do 650€
Moderátor: Don
- sstanislav
- Nováček
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Toshiba Satellite L850 alebo iny pc do 650€
Myslim, ze ta Toshiba bude dobra volba.
Ma kvalitni zvuk a pekny konfig za tu cenu.
Co se HD7670M tyce, tak ma stejny vykon jako GT630M a zahrajes si vsechny nove hry.
Ma kvalitni zvuk a pekny konfig za tu cenu.
Co se HD7670M tyce, tak ma stejny vykon jako GT630M a zahrajes si vsechny nove hry.
Asus Rog Strix G18
- sstanislav
- Nováček
-
bolo by fajn na tom rozbehat aj nove hry
Ide mi hlavne aj o spolahlivost a konstrukcne aby vydrzal, panty a pod.
Jedine s cim som sa stretol pri Satellite asi 4rocnom bolo ze sa tlacitka dotykali LCD a tym padom sa po case na displej vysuchali stvorceky
Ide mi hlavne aj o spolahlivost a konstrukcne aby vydrzal, panty a pod.
Jedine s cim som sa stretol pri Satellite asi 4rocnom bolo ze sa tlacitka dotykali LCD a tym padom sa po case na displej vysuchali stvorceky
- sstanislav
- Nováček
-
Chcem sa spytat este jednu vec , ma neaky vyznam davat do tejto zostavy 8gb RAM ?
i5-3210M (3,10G) /AMD HD7670M (2G) / RAM 4GB / HDD 640GB /W7 64bit
Ide mi o to ci tam bude postrehnutelny rozdiel pri hrach alebo beznom pouzivani ako programy na upravu fotiek alebo videa ?
Alebo plati ako pri motoroch ccm/ram nicim nenahradis?
i5-3210M (3,10G) /AMD HD7670M (2G) / RAM 4GB / HDD 640GB /W7 64bit
Ide mi o to ci tam bude postrehnutelny rozdiel pri hrach alebo beznom pouzivani ako programy na upravu fotiek alebo videa ?
Alebo plati ako pri motoroch ccm/ram nicim nenahradis?
- orgasmic
- Začátečník
-
Jako normální uživatel nepoznáš. A kdyby v budoucnu byl problém, tak levně rozšíříš
Asus Rog Strix G18