LCD SAMSUNG S19A300N

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Holys
Nováček
Nováček

LCD SAMSUNG S19A300N

Příspěvek od Holys »

Zdravim, na mém monitoru nastal "menší" problém...při normální práci s PC najednou zamrzl na ploše kurzor, mačkání kláves ctrl-alt-del nemělo žádný význam, najednou ale vyskočila modrá obrazovka (co tam napsáno bylo nevím-vím je to chyba) ale po znovu zapnutí PC monitor pokažde bliká dokud nedojde k přihlašovací stránce windows, pak je vše v pořádku i ve hrách atd..blikání obrazu bych popsal asi tak, vypadá to jako rozpadání obrazu u poškozené grafické karty, text lítá nahoru a dolu spouštěcí logo s typem základní desky je celé "roztrhané" a takto to pokračuje až k té úvodmní obrazovce...kabel u monitoru vstup i výstup VGA koncovka na jedné straně redukce na dvi do grafiky, monitor zkoušen na integrované grafice pouze na VGA, poté na grafice na které šel celou dobu HD5850 a pak na dalším PC na graf.kartě gtx 460 ..takže grafickou kartu jsem vyloučil, kabel VGA jsem zkoušel taky měnit beze změn...chci se tedy zeptat čím to muže být? nevím jestli mám monitor reklamovat, přijde mi divné že se toto děje jen do startu windows a pak je vše bez problémů. děkuji za odpověď
Jurry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: LCD SAMSUNG S19A300N

Příspěvek od Jurry »

Zdravím, nevím zda tento model, ale A300 řady měli problém se zobrazením přes VGA po určité době provozu. Trošku mě zaráží že to dělá jen při nízkém rozlišení. Ale pokud jste vyloučil grafickou kartu, tak bych to do servisu odnesl.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“