Ventilator v PSU a bzučení

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Chepa
Nováček
Nováček

Ventilator v PSU a bzučení

Příspěvek od Chepa »

Zdarec

Koupil sem si nedavno Seasonic M12II-620 Bronze, kterej ma hodnoceni jeden z nejtišších zdrojů vůbec...
Jsem na zvuk perfekcionalista a ideální stav PC by byl kdyby se tam nic nemotalo a nehybalo :D
Jenze to v tehle vesmirne dimenzi nejde:D
Tak se snazim aspon o to aby PC byl co nejmin hlucnej(CM Silencio, HDD na gumách, ventilatory na co nejmenší otáčky)
Ten ventilator v tom zdroji je sice tichej a pruvan ani neslysim, jen mam problem, ze v něm "jebe" "chrči" "klepe" hodně slabě v tom ložisku a Celkove všechny ventilatory pokud to neni nejaka noctua za 500 tohle delaj.
Nekterej min nekterej trosku vic ... Stock FAN na Silenciu docela dost chrčí ale ten budu menit za http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N0BU0CKOY5 a kdyz se ukaze ze je dobrej vemu i na intake ...
Tak se ptám, mám ten seasonic kvuli tomu vracet? nebo je to zcela normalni a u nejakeho dalsiho kusu by to mohlo bejt jeste trosku horsi?
Jo a jeste v něm "sičí" ale to je u zdrojů viceméně normalni ... kdyz se tam kouskuje vysoká frekvence
Moje sestava je v podpisu :)
Naposledy upravil(a) Chepa dne stř 17. říj 2012, 21:05, celkem upraveno 1 x.
Main PC - Intel Core i7 3770k, MSI GTX 670 Power Edition, MSI Z77a GD55, Kingston HyperX Blu 4x2GB, SSD Crucial 4M 128GB, HDD Seagate 1TB 7200rpm, Seasonic M12II-620 Bronze 620W, Cooler Master Silencio 550
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Ventilator v PSU (a Ventilatory obecně)

Příspěvek od Hladis »

Chepa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chepa »

Ja ho nechci vyměnit ... ted sem ten zdroj koupil a jen me zajima, jestli je vseobecne normalni ze ve ventilatorech v lozisku trosku neco chrci nebo klepe...
Main PC - Intel Core i7 3770k, MSI GTX 670 Power Edition, MSI Z77a GD55, Kingston HyperX Blu 4x2GB, SSD Crucial 4M 128GB, HDD Seagate 1TB 7200rpm, Seasonic M12II-620 Bronze 620W, Cooler Master Silencio 550
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

No nevím, mě můj nic takového nedělá a ani jeden z 7 ventilátorů v mojí skříni neklepe a to nemám noctua. :)
Chepa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chepa »

To není moc slyset ... jen kdyz fakt des k tomu ventilatoru tak slysis z loziska zvuk. Tak si asi zazracny clovek protoze me to zatim delal kazdej ventilator co sem mel a to sem jich teda měl ... a ne nejaky shit
Chepa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Chepa »

Zkusím jeden z ventilatorů promazat WD-40 a uvidime
edit: je teda normalni ze zdroj trochu syčí/bzučí? šumí? nevim jak to poradne nazvat :D
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“