Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Walker »

C_shrimpy píše:Tak nejak, hra je to dobra a nic jineho u ceho bychom mohli nadavat zatim nemame. Krom toho, kdo si nestezuje..........

PS: sry za tu dlouhou uvahu

No ono cheatování je podle mě trošku daný psychickou pohodou individua. Buď jsou to lidi, který odjakživa prostě cheatujou. Potom tu máme naprostý lamy, který nemaj trpělivost se v tom zlepšovat, čili prvních 50 hodin u hry dostáváaj naprdel a nejde jim to, tak si to začnou kompenzovat něčím jiným (cheaty) a začne je to strašně bavit protože konečně co? No killou jako skilleři. Další skupinka tu je nasranejch hráčů, který maj zrovna štěstí v neštěstí a narážej na samý cheatery, tak se prostě naštvou a řeknou si "fajn, tak já to začnu dělat taky" (bohužel tohle není řešení). Wuala a máme další cheatery na světě.
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Walker to shrnul moc hezky :thumbsup:
největším problémem s cheatováním je, že EA ani DICE s tím nic nedělá, jedine někteří rozumní admini zabanují hráče na daném servru a to je tak všechno, kdyby t otak dělali všichni tak je to alespoň o něco lepší..... :|

A s tím hraním, občas si dám pár kol a zase pauza a takhle, ale je pravda, že střílečka jako je BF3 tady na vystřídání zatím moc není, takže moc možností nemáme :lol:
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

ono ak ste (ne)čítali toto http://www.battlefield-3.cz/realita-cheatu-v-bf3/ tak sa moc o cheatingu v BF3 nemá moc cenu ani baviť :lol:
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

iOioo píše:ono ak ste (ne)čítali toto http://www.battlefield-3.cz/realita-cheatu-v-bf3/ tak sa moc o cheatingu v BF3 nemá moc cenu ani baviť :lol:
musím říct, že moc pěkná slohovečka...začít používat cheaty abych dostal dalšího cheatera je ubohost...
Obrázek Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no shit sherlock

a myslíš že to nám chtěl autor původního článku na redditu říct ? žem áme stáhnout cheaty abysme odhalili cheatery ?

snažil sem tim říct že cheateři v BF3 určitě jsou a je jich poměrně dost, zároveň moc hezky vypíchnul že metro only a 64 fast respawny jsou rájem těhle cheaterů
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Hele je to jen můj pocit nebo je vážně ta DAO-12 slabá a stojí za hovno :?:
Já střílel totiž ze SPAS 12 nebo M1014 ,ale řekl jsem si že DAO-12 jako jediná brokáda u mě nemá ještě psí známku tak sní střílím a nic moc právě.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

dao-12 w/ holo + 12g slug

nevim proč ale takhle sem s tim lítal na metru a dával i na dálku bez míření, dao je hodně dobrá brokovnice... špajz je pumpa sice a M1014 má prej nejvíc těch fragmentů v tom jednom broku ale u mě zůstává na prvni místě asi to DAO, pak MK3A1 a potom 870MCS
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

mě se zase zdá, že spas má docela výhodu oproti 870, je přesnější s flechete na větší vzdálenost... teď chodím na DM takže používám spíš Saiga 12k, hodně nábojů a rychlé přebíjení
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

u saigy mě nevyhovuje jak je nepřesná a taky DMG nic moc, přitom by to měla bejt hodně dobrá záležitost

mě baví MK3A1 s fragem :D
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

tu zrovna nemám MK3A1, ta je z coopu ne? Hele teď hraju DM a na mapě s 20 na 20 mě zabíjí jen asi 2 nebo 3 hráči, vždycky ví kde jsem a dávají divnou dmg a strašně rychle mě zabíjej. Prostě jde poznat kdo to má a kdo ne :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Nevím mě sedí nejvíc M1014 a SPAS 12. Sněma zabiju v pohodě na dvě rány ,ale s DAO-12 tak na tři. DAO-12 se mi zdá fakt slabá. Když mířím na hrudník tak jeden výstřel a ještě mu zbude 63% zdraví.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

nepřídou vám stejně ty brokárny takový zalagovaný, z blízka střílíš do týpka, on tě zabije a má 100 hp... nebo někdy střílím týpka, dám do něj 2 rány, chci střelit třetí a najednou umře :D střílím s poloautomatkou.. a ping mám tak do 30
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

icebosss píše:tu zrovna nemám MK3A1, ta je z coopu ne?
Ne, z Back to Karkand, stačí udělat Scarred veteran assignment.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

aha, nj úkoly já neplním, možná tak omylem :P je to beztak stejný jak usas
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

má to náboj navíc což se hodí a nevim možná se to i třeba rychlejc nabíjí
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Krteq píše:Ne, z Back to Karkand, stačí udělat Scarred veteran assignment.
ja sem na b2c mapach neztravil ani na minulim profilu ani 1 hodinu... natoz 6 :lol:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jedno se vývojářům musí nechat. Některý mapy se mě fakt líběj
Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

moc se neraduj... to jsou mapy pro glitchery jak delany... uz vidim jak se dostannou nekam do balkonu atd a nepudou poradne vyndat jako na caspianu na vezi... :evil:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

tak vies. rebriky boli overpowered tak ich museli zmazat aby sa sniperi nemohli dostat na plosiny :lol:
Inac ta mapa mozno vyzera pekne ale z hratelnostneho hladiska to bude shit. maly priestor, milion kontajnerov kde budete umierat za rohmi kazdu smrt lebo uzasny netcode na 12ms serveri ma oneskorenie celu 1 sekundu : -D.

ale sranda jak uz do novych dlc davaju stale menej a menej modreho filtra. som zvedavy co zase vymyslia do endgame, dalsie male mapy. najlepsie dlccko je karkand. dobre urban mapy a nie meatgrindery 2x2. velke mapy ako maju byt a nie tie 5 vlajok od seba max 150m. nevyuzity priestor 1500m - NAJVACSA mapa ever done :lol:. a specialne sa tesim na hype train na bf4 co vymyslia ake dlc(back to metro) ale na druhy krat im uz nenaskocim na tu nedorobenu srajdu zalagovanu. a to som myslel ze si aj AK zaobstaram ale nefixli nic takze papa.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“