Aha, to mě nenapadlo, díky.Mr Lucas píše:Řekl bych, že USB řadičem. Disk připojenej přes USB dost zatěžuje při práci CPU, takže stačí něco dělat na pozadí a hnedka je tam pokles. Ale těžko říct, jen hádám.
Může někdo potvrdit?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Aha, to mě nenapadlo, díky.Mr Lucas píše:Řekl bych, že USB řadičem. Disk připojenej přes USB dost zatěžuje při práci CPU, takže stačí něco dělat na pozadí a hnedka je tam pokles. Ale těžko říct, jen hádám.

Jestli taky nemáš v hajzlu zdroj. Celkem nedávno jsem se potýkal s problémem žeLuda píše:Prosim vas mohl by mi někdo pomoct?
dnes mi vypli elektriku a spadl mi počítač.po jeho zapnutí se mi zdalo že nějak dlouho načíta,když sem ho ještě jednou restartoval zasekl se na te černe obrazovce s pulzujicim oknem.zjistil sem že když odpojim HDD ktery je jen jako uložiště plus nainstalovane hry (primarni mam SSD) tak se zapne uplně normalně.zkoušel sem ho zapojit do jine sata zdířky,ale nic nepomohlo.myslite že HDD mohl dostat ňaky kopanec?točit se točí,ale přijde mi jako by ho počítač nemohl rozeznat.tak mi to přišlo ze zapínani windowsu jako by ho nemohl načíst.
Dalo by se s tim něco dělat?
děkuji za odpovědi.