Medal of Honor Warfighter

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Medal of Honor Warfighter

Příspěvek od Vlastimil91 »

Video: http://www.youtube.com/watch?v=Abit8LBa ... r_embedded

Limitovaná edice Medal of Honor Warfighter

Limitovaná edice obsahuje přednostní přístup k odstřelovačskému týmu amerických jednotek Navy SEAL s puškou McMillan TAC-300. Odstřelovači jednotek SEAL jsou postrachem všech protivníků pro svou přirozenou schopnost tiše sledovat, zaměřit a poté účinně zlikvidovat cíl na extrémně velkou vzdálenost při naprostém zachování neviditelnosti. V kombinaci se smrtící a chirurgicky přesnou puškou McMillan TAC-300 mají odstřelovači jednotek SEAL devastující a silně demoralizující efekt na každého, kdo se jim postaví do cesty.

Kromě limitované edice Medal of Honor Warfighter si za předobjednávku u vybraných prodejců dále zpřístupníte tento speciální obsah:

Medal of Honor Warfighter: Balíček SFOD-D Pointman – Ihned po vstupu na onlinové bojiště získáte výhodu v podobě předsunutého průzkumníka americké jednotky SFOD-D. Příslušníci SFOD-D jsou proslulí rychlostí a razancí svých zásahů. Předsunutý průzkumník musí disponovat všemi těmito vlastnostmi, protože se vystavuje nebezpečí na nejvíce odkryté čelní pozici. Všechna rizika však dokáže snižovat vysokou pohyblivostí, hbitostí a pečlivým sledováním okolí.

Medal of Honor Warfighter: Balíček Trijicon Optics 3 – Sada speciální optiky pro útočnou pušku Heckler & Koch HK416, složená z dalekohledů a zaměřovačů Trijicon ACOG, SRS Reflex a RMR do každého typu akce. Široká paleta vynikajících mířidel Trijicon dokáže vyhovět potřebám každého příslušníka speciálních jednotek, ať už jde o puškové dalekohledy, samoosvětlovací taktické zaměřovače či laserové reflexní zaměřovače. S jejich pomocí lze lépe identifikovat cíl a zvýšit tak pravděpodobnost úspěšného zásahu na delší i krátkou vzdálenost.

Medal of Honor Warfighter: Balíček British SAS Spec Ops – Je dostupný za předobjednávku na portálu Origin.com. Jeho prostřednictvím získáte přednostní přístup k britským jednotkám zvláštního nasazení SAS. Oddíly SAS se staly modelovým vzorem pro útvary speciálního nasazení z celého světa. Již celá desetiletí operují v rámci tajných a nenápadně prováděných akcí, většinou v nehostinných podmínkách. Příslušníci SAS mají mimořádné schopnosti práce v utajení, které nabyli během různých speciálních průzkumných akcí, sabotáží, únosů a přepadů, při nichž dokázali překvapit cíle zcela nepozorovaně.

Medal of Honor Warfighter: Balíček Digital Deluxe – Hráči na PC, kteří si předobjednají balíček PC Digital Deluxe za $69.99, získají kompletní obsah balíčku British SAS Spec Ops, a navíc i balíček Russian Spetsnaz Alfa Group Heavy Gunner. Jednotky Specnaz využívají těžké zbraně častěji než jiné oddíly zvláštního určení. Před každým střetem se prioritně snaží zajistit palebnou převahu, a proto excelují v taktické potlačovací, krycí a podpůrné palbě. Majitelé edice PC Digital Deluxe rovněž získají digitální soundtrack Medal of Honor Warfighter.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Medal of Honor Warfighter

Neví někdo něco jak bude vypadat MP a kolik tam bude hrát hráčů? Jestli to bude jak v BF3 nebo úplně něco jiného :?:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

Google dnes zase nefunguje?
Obrázek
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

Tak chlapci docela mě svrbí prsty za 879,- Kč ten Medal of Honor Warfighter Limitovaná edice objednat..... sám jsem zvědavej jestli odolám, přecijenom to vychází už zapár :-D
Očekávané datum vydání: 23.10.2012
http://mmoboost.cz/medal-of-honor-warfi ... order.html
Limitovaná Edice obsahuje:

BATTLEFIELD 4 BETA
Jediný způsob, jak zaručit přístup k Battlefield 4 beta je předobjednat Medal of Honor Warfighter.
Jinak z čistě technického hlediska by mě zajímalo jelikož se jedná o AMD GAMING EVOLVED hru, která ovšem běží na vylepšeném Frosbyte 2 enginu, který zase svedčí spíše nVidia grafikám jak nakonec dopadne srovnání výkonu v této hře... doufám, že to moje ocnutá GTX 680 utáhne na full jinak budu nasranej :-D

Obrázek
Naposledy upravil(a) BROS dne úte 2. říj 2012, 16:49, celkem upraveno 6 x.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Možná by to chtělo zapojit mozek a nenechávat to překládat o google nebo bing :-)
Jinak to vypadá slušně.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak teď jsem to koupil jen za 799,-Kč v LE :)
Už se to stahuje :D
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Takže už jen 2 dny do vydání, docela se těším :)

EDIT\\ Tak jsem zvědav kdo z velký trojky FPS (MOHW, CODBO2, FarCry 3) bude králem her podzimu, nebo, že by někdo jiný ?? Mojí volbou z FPS pro letošní podzim je zatím jako jednička Black Mesa, Dishonored u mě propadl (zklamání z techn. zpracování). :D
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

Tak už jsem to také zakoupil za těch 799,- kč sosám,sosám.....(píše mi to že tu bude hratelné až 25.10.2012) doufám tedy, že to bude stát zato.... Jinak Vlastimil kde jsi to kupoval???

Já zde:
http://key4you.cz/?nor-warfighter-limited-edition
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demonoid126 »

Tak jsem teď také zakoupil za těch 799kč.Jsem zvědav jak to pojede na mé HD 7970 OC,jinak BROS díky za odkaz.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

BROS
Koupil jsem to přesně tam kde ty. Čekám jestli dají i NFS MW za podobnou cenu. Stažené už to mám od včerejška ,ale škoda že se to dá pařit až od 25.10. Aspoň štěstí že hned od začátku dne.
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

To zas budou čachry RU -> ENG :lol:
Obrázek
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ale už se na to docela těším. Hned co to vyjde to rozjedu až do rána :D
Já mám ENG verzi.
Ještě by to chtělo sehnat za lacino Need for Speed: Most Wanted
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

To zas budou čachry RU -> ENG
Ne.... také mi to při zadávání key nabídlo přímo na Orginu Eng lokalizaci..... :)
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Tak to buďte jen rádi, já četl něco jiného (varování, že tyhle levné (rozuměj RU) verze budou RU language only, i když opět bude možnost dělat právě čachry s jazykem). Ale rozhodně by to nebylo tak striktní, jako u nadcházejících Black Ops II. Ještě, že jde tohle mimo mě.
Obrázek
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No na Key4You je napsáno že je to v ENG a dalších jazycích takže se asi nejedná o RU verzi.
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Já ti rozumím, četl jsem to. Ten obchod neznám, víceméně nikdy jsem tohle neřešil, ale protože nejsem dnešní, vím, že ne všechno, co je na webu psáno, je pravdivé.
Be wary of sellers who are selling the Limited Edition version of the game for around the 30-35€ mark as it is likely they are selling it with mis-informed information and it is going to be in Russian only!
(stejně jako toto, protože to může být kachna)
Obrázek
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

Já už jsem tam něketeré věci bral a bylo to OK (popisky her měli vždy dobře)..... jinak když Orgin po zadání key nabídne několik jazyků (bude zřejmě nějaká verze multi) mezi nimi i ENG tak to určitě nebude verze RU only... :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já ten obchod znám vystupuje i na aukru které moc nemusím. Ale stačí jim poslat peníze a obratem máš key. Já to koupil v neděli a cca do 1min jsem měl KEY. Je to spolehlivý shop :)
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Tak jistě, auto-collect systém je velice snadný a atraktivní. Jestli je, pánové, vše v pořádku, tím líp. Jsou to vaše korunky.
Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

doufám že netřeba řikat že přímo z originu to máte za 25€ protože lze uplatnit kód pro ameriku, že ano....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“