Notebook Toshiba - Windows 7 nenaběhnou

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
raydoyle
Nováček
Nováček

Notebook Toshiba - Windows 7 nenaběhnou

Příspěvek od raydoyle »

Dobrý večer, rád bych požádal zkušenější o radu s delikátním problémem, který mi nastal.
Vezmu to popořádku. Mám notebook Toshiba L650, OS Windows 7. Včera jsem k němu připojil přes USB mobil a celý se zasekl, po restartu už Windows nenaběhnou. Místo toho se objeví DOSovské okénko s touto cestou v hlavičce X:\windows\system32\drvload.exe. To po chvilce zmizí a vyskočí nabídka "Oprava systému". Tento nástroj ale po chvíili jen řekne, že oprava není možná. Mé další možnosti jsou Obnovit systém k datu, což napíše: OK, hotovo, ale po restartu je výsledek opět stejný, nebo "Příkazový řádek". Nouzový režim nefunguje, vede ke stejnému cíli.

Z jiného počítače jsem si stáhl a vypálil Kaspersky Rescue Disk, díky čemuž mám alespoň přístup k datům a mohu je zazálohovat, nicméně žádný virus toto neodhalilo.

Mým cílem ale přesto je zprovoznit PC bez nutnosti přeinstalace Windows. Existuje reálně taková možnost nebo mi nic jiného nezbyde?

Samozřejmě jsem něco o problému "googlil", ale nic z toho (vyjmutí baterie, odpojení od sítě a držení tlačítka On/Off na 15s ani další rady) nepomohlo.

Děkuji všem za ochotu pomoci.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Notebook Toshiba - Windows 7 nenaběhnou

Příspěvek od orgasmic »

Podle me Ti nic jineho nezbyde nez reinstal OS.
Je otazka, jestli i to pomuze.

Zkus jeste mrknout na google, jestli nemas problem se zavadecem Win a jak ho obnovit.
Asus Rog Strix G18
raydoyle
Nováček
Nováček

Příspěvek od raydoyle »

orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

To jsem mel presne na mysli.
Akorat netusim, jestli to bude v Tvem pripade ku pomoci.
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“