Guild Wars 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Guild Wars 2

Příspěvek od Alfajk »

elementalistu nedoporucuju,mam ho na 80 a nic moc... 1v1 jsem snad nezabil jeste nikdy nikoho
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Příspěvek od semmtex »

nechal sem ho na 19, udelal sem si rangera a delam questy o 5 lvl vic bez problemu. s elementalem sem sotva dal muj lvl...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Alfajk píše:elementalistu nedoporucuju,mam ho na 80 a nic moc... 1v1 jsem snad nezabil jeste nikdy nikoho
Ja teda nevim, ale 1vs1 ve world pvp neexistuje.
Vypada to tak, ze je skupinka cca 20lidi na kazdy strane a ranged dps strilej na nepritele a meleecka jim delaj free kill a jen cumej :)
A prave elementalisti maj dobry plosnaky na dalku ne?
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 10. říj 2012, 20:11, celkem upraveno 1 x.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz vymotam vsechny plosny co mam,par killu padne,ale jak dojde na souboj 1v1 (=> potkam nekoho na mape) tak proste vzdycky zdechnu,i kdyz ma hrac na sebe zelenou sipku - nema lvl 80...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak jsem to konecne "dohral" 8-)

Obrázek
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Pekne! Dostal si nejakou extra specku za 100%?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

bohuzel,nedostal jsem vubec nic :sad:

cekal jsem nejakou truhlicku s necim legendarnim treba,ale dostal jsem jen titul...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nejak to tu utichlo,to uz nikdo nehrajete ?

ted jsou ty halloween eventy,zajimavy oziveni hry
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja uz jsem to asi tri tydny nepustil, skoncil jsem na nejakym 33 levelu.
Nejak me to prestalo bavit kdyz vsichni se vratili k wowku co znam.
Vetsina se shoduje ze je to pekne udelane, ale jaksi chybi obsah. Stejny jako to bylo s hvezdnyma valkama.

Vysly pandy, chvili budu hrat je kdyz to platim. Pak se zase mrknu do GW2 co je tam noveho.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

no,"obsah"...k tomu pouziju cizi koment z jinyho fora:
nj najviac sa stazuju (co prebehavam guru a podobne) ludia zdeformovany carrot on the stick, ze tam ziadna mrkva na klacku neni a ze by ju chceli, pritom sa vedelo, ze ak bude mrkva tak rozhodne nie na klacku , ludia su proste sprosty a musia farmit, zamienaju si to za zabavu, respektive tym zabavu podmienuju
a na tom to bohuzel stoji a pada,protoze pro vetsinu plati "neni grind=neni zabava"
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No tak krajina se okouka a pvp taky, i pro me jako neraidera taky obcas nejaky dung prijde vhod.
Nevyhledavam to, ale jsem rad kdyz to hra nabizi a muzu toho vyuzit. Nikoliv kvuli tomu co tam pada...na to prdim, stejne clovek vse vymeni pri kazdym vetsim patchi.

Ale na GW2 jsem nezanevrel, jen ted nestiham hrat oboje. Uvidime az skonci predplatny u wowka.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Nemit tyden volna, kdy jsem dojel char na max lvl a prosel skoro celou mapu, tak by mi hra vydrzela dele. Popravde uz tam neni co delat ted a vice nez tyden jsem ji nezapnul.

Dungy jsou zbytecne tezke a bez zajimave odmeny. Stejny equip koupi clovek v aukci za goldy, ktere nafarmi udelanim mapy, nebo si je sam vycrafti. Na legendarky nema cenu farmit, protoze cas straveny farmenim neni vyvazen nejakym zajimavym narustem statu.

PVP me tam tak nijak zvlaste nenadchlo. WvW je o nicem, pac mi prijde, ze vzdy vyhrava strana, ktera do boje vyrazi ve vetsim poctu a ma lepsi plosnou damage. Probehnete za nechutne dlouhy cas kus mapy a zaberete nejake body, pak potkate presilu a oni to prebiraji zpatky. A behani po te WvW mape mi spise znudilo. Ty mensi PVP me zase vadilo, ze sme se hlasili v parte kamosu a hazelo nas to porad nahodne proti sobe.

Chybi mi tam nejaky obsah, co by me tam udrzel. Z tech, co jsme zacali spolu a zname se jiz z L2 uz to nehraje nikdo.

Spis bych to prirovnal ke klasicke singl hre, ktera se jen hraje v multi. Za tu cenu fajn hra, ale ne na dlouhodobe hrani. Mozna casem neco pridaji a budu mit chut se k tomu vratit.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

killerek píše:Nemit tyden volna, kdy jsem dojel char na max lvl a prosel skoro celou mapu, tak by mi hra vydrzela dele. Popravde uz tam neni co delat ted a vice nez tyden jsem ji nezapnul.

Dungy jsou zbytecne tezke a bez zajimave odmeny. Stejny equip koupi clovek v aukci za goldy, ktere nafarmi udelanim mapy, nebo si je sam vycrafti. Na legendarky nema cenu farmit, protoze cas straveny farmenim neni vyvazen nejakym zajimavym narustem statu.

PVP me tam tak nijak zvlaste nenadchlo. WvW je o nicem, pac mi prijde, ze vzdy vyhrava strana, ktera do boje vyrazi ve vetsim poctu a ma lepsi plosnou damage. Probehnete za nechutne dlouhy cas kus mapy a zaberete nejake body, pak potkate presilu a oni to prebiraji zpatky. A behani po te WvW mape mi spise znudilo. Ty mensi PVP me zase vadilo, ze sme se hlasili v parte kamosu a hazelo nas to porad nahodne proti sobe.

Chybi mi tam nejaky obsah, co by me tam udrzel. Z tech, co jsme zacali spolu a zname se jiz z L2 uz to nehraje nikdo.

Spis bych to prirovnal ke klasicke singl hre, ktera se jen hraje v multi. Za tu cenu fajn hra, ale ne na dlouhodobe hrani. Mozna casem neco pridaji a budu mit chut se k tomu vratit.
Všechno výše řečené je ale úplně jinak, pokud je člověk v aspoň trochu schopné a větší guildě (od organizovaných wvwvw až po těžké dungy). Dokonce mě ta hra po 80. lvl chytla ještě více...Je ale pravda, že nehraji každej den a nahráto mám cca 190 hodin.
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

da se nejak zjistit played jako ve wow ?
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

goelr: Organizovana guilda (ve velke jsem byl) by byla spestreni jen pro to WvW, ze by bylo aspon trochu organizovane, ale nejsem si jisty, ze by me bavilo dlouho byt porad na jedne mape. Dungy proste nemaji cenu s guildou i bez, protoze jsou uplne bez motivace.

Z WoWka sem si zvykl na rozmanitost moznosti. Chvili dungy, chvili raidy, chvili nejake to PVP. Proste na co byla nalada. To mi tu chybi. I to tupe grindovani mobu v L2 byl svym zpusobem odpocinek po praci.
Daros
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daros »

Když to budu chtít hrát na http://www.czc.cz/asus-x55vd-sx003-cern ... 84/produkt Tak by to mělo být aspoň na nenší detaily hratelné ne? Hra je prý náročná na procesor který je tam sce slabší ale zvládnout by to měl podle toho co jsem všude četl. Co myslíte?
Díky za každou odpověď.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Běhat to na nízké bude jakš takš.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Daros píše:Když to budu chtít hrát na http://www.czc.cz/asus-x55vd-sx003-cern ... 84/produkt Tak by to mělo být aspoň na nenší detaily hratelné ne? Hra je prý náročná na procesor který je tam sce slabší ale zvládnout by to měl podle toho co jsem všude četl. Co myslíte?
Díky za každou odpověď.

Veta procesor by to zvladnout mel je skvela. Neco jako kdyz napises ze auto jede.
Ten CPU bude na tu hru ve vetsich bitkach katastrofa. Enjoy slideshow.
Se hrou maji co delat i 2X silnejsi cpu nez je v NB v Odkazu. Tak aby se to dalo jakz takz hrat pri bitkach kde je vice lidi.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

na tom notebooku je to naprosto bez sance,mozna na mape kde nikoho nepotkas a nebude zrovna zadnej event,ale jak budes plnit ukol/eventit,je to bez sance
Daros
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daros »

Butch píše:
Daros píše:Když to budu chtít hrát na http://www.czc.cz/asus-x55vd-sx003-cern ... 84/produkt Tak by to mělo být aspoň na nenší detaily hratelné ne? Hra je prý náročná na procesor který je tam sce slabší ale zvládnout by to měl podle toho co jsem všude četl. Co myslíte?
Díky za každou odpověď.

Veta procesor by to zvladnout mel je skvela. Neco jako kdyz napises ze auto jede.
Ten CPU bude na tu hru ve vetsich bitkach katastrofa. Enjoy slideshow.
Se hrou maji co delat i 2X silnejsi cpu nez je v NB v Odkazu. Tak aby se to dalo jakz takz hrat pri bitkach kde je vice lidi.
Vytrhls to z kontextu :-D Psal jsem měl by zvládnout podle toho co jsem všude četl. A to je pravda oficiální požadaky jsou ještě menší než jaký je ten procesor a i podle různých detailních rozborů jakých je internet plný na to taky stačí sice na minimální detaily ale ano. Ale vždcky je lepší se ještě zeptat. Díky za názor.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“