reinstal a zaloha dat

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
MaH
Začátečník
Začátečník

reinstal a zaloha dat

Příspěvek od MaH »

Cau, budu preinstalovavat win 7,ale nechce se mi vsechna data davat na externi disk, kdysi sem pri preinstalovani win 7 na neco klikl a o data jsem neprisel, proste se mi nainstaloval novy system a data byla ve slozce ze ktere sem si je pak dal kam chtel ale ted vubec si nemuzu vzpomenout jak sem to udelal,nevi mnekdo jak na to?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: reinstal a zaloha dat

Příspěvek od Butch »

Mno muzes udelat "opravu" windows, proste hodis instalacni DVD a das update, vymeni to vsechny soubory ve windows, ale budes to pak budes muset doaktualizovat, protoze se to vrati do stavu tak jak je to medium, jestli SP1, tak bude celkem dost dalsich updatu chybet. Bez SP1 toho bude chybet jeste vice.
Co se tyce programu tak zustanou - to nevim jestli chces nebo ne...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“